Night82 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2017 72 196 93 43 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi habibeak #81 Merhabalar benim doktorum da nova fertil önerdi. Daha doğrusu antakyadan başlayacak tedavim orada sonuçlanacak. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Merhabalar benim doktorum da nova fertil önerdi. Daha doğrusu antakyadan başlayacak tedavim orada sonuçlanacak. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
K Ksroglu Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2019 4 1 16 31 31 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi habibeak #82 Night82 .!.: Merhabalar benim doktorum da nova fertil önerdi. Daha doğrusu antakyadan başlayacak tedavim orada sonuçlanacak. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz Genişletmek için tıkla... Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama yazmak istedim bizde Hatay’dan antebe gitmeyi düşünüyoruz sizin için nasıl geçti nasıl sonuçlar aldınız?
Night82 .!.: Merhabalar benim doktorum da nova fertil önerdi. Daha doğrusu antakyadan başlayacak tedavim orada sonuçlanacak. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz Genişletmek için tıkla... Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama yazmak istedim bizde Hatay’dan antebe gitmeyi düşünüyoruz sizin için nasıl geçti nasıl sonuçlar aldınız?