Aşılamanın raporla alakası yokki kuzum özelde yapcaz zati 😉bencede aşılama yapıcana tüp yaptır tabi yüce rabbimden hepsi o ol derse olur ama inan dr ların çoğu umut taciri para avcısı inanmıyrm onlara banada kesin 3 ay diolardı anam bi baktım iki yılım gitmiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vala araştırmadım tatlımişte tatlım üniversite hastahanesinde yaptırırsak rapor alabiliyormuşuz sanırım ama eminim yoğundur çok ve şans düşük ne biim uğraşamayız
evet doktorların birçoğu maalesef öyle canm iyice kafa karıştırıyorlar..
sen sankoyu hiç araştırdın mı tüp bebek bölümünü
Vala araştırmadım tatlımhastane olduğu için açıkcası o ortamı görmek istemiyoorum kendimi tüp bebek merkezinde daha iyi hissedicem galiba kuzum ben derim çok vakit kaybetmeyin genede kadınlarda yaş çk önemli biliysn yumoş rezervelerinden dolayı :18:
Aynenn öle vala canım benim bende kimseye sölemicem aaaa tüp bile yaptı olmadı laflarını çekemem🙆✌️😂 tek annem takın arkadaşım bilecek 😇 kayınvalidemlere aşılama dicem bende bu arada 26 eşim 28 yaşında😉evet tatlım bende öyle düşünüyorum o yüzden doktorumu dinlemeyeceğim başlayacağım.Ama kimseye söylemicem tüp bebk yaptırdığımızı birde olmazsa Allah korusun tutmazsaa falan o lafları hiç kaldıramıcam
senin yaşın kaç :) 2 yıllık evli olduğuna göre küçüksündür daha :)
Ilaçlar hariç 4.600 tl canim ilaçlar da 1.250-2.000 arasında değişiyor sorununa göre..mrb arkadaşlar novafertilde ücret ne kadar yaptıranlar yazabilirmi birinci denemem sankoda oldu tutmadı ikinciyide orda yapmayı düşünüyoruz.y
öncelikle hayırlı olsun tedaviniz* ben Ruşen ATMACA'yı şiddetle öneririm 20yılı aşkındır bu işi yapıyor alanında uzman yurtdışı sertifikaları ve uluslararası dergide başkanlık yapıyor vs. ben ilk tüp bebek tedavimi başka bir merkezde denedim olmadı ikinci denememi bir arkadaş tavsiyesiyle Ruşen Hocaya yaptırdım ve ikizlerime hamile kaldım çok iyi bir merkez aldığı ücreti sonuna kadar hakeden bir merkez* fiyatına gelince sgk geçmiyor herkesin tedavisi farklı olmakla birlikte genel olarak ön görüşmede ücret alınmıyor tedaviye karar verilirse ilk kez başlayanlar için 5200+ilaç masrafları o da ortalama 1500-2000 tl arasında şehir dışından gelenlere ücretsiz konaklama fırsatı var merkezin hemn karşısında. başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırımMerhabalar aranıza yeni katıldım,tüm yorumlarınızı okudum eşimde azosperm var.Gaziantep novafertil Ruşen hocadan randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz.Ruşen beyi önerir misiniz tüp bebek yaptıranlar varsa ilk muayenede ücret alınıyor mu ve tedavi masrafı ne kadara mal oluyor bu konuda varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Rica ederim ne demek bildiklerimizi burada paylaşırsak iyi olur birbirimizi aydınlatmış oluruz* Ruşen hoca üçün beşin hesabını yapmayan biridir kime sorarsanız sorun çok alçak gönüllü ve güler yüzlü biridir ayrıca başarılı bir dr* sizinde hayırlısı olsun İnşaAllah evladımız olsunda para gelir geçerÇok teşekkür ederim önümüzdeki hafta görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz inşallah hayırlısı olur,Allah isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin.İlk tüp bebek denemeniz olacak eşimi buna zor ikna ettim insan olumsuz şeylerden korkuyor,bu işi ticarete çevirenler var malesef umarım hakkımızda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?