Gazi hastanesi estetik

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar gazi de ameliyat olan varsa lütfen yazın. Memnun musunuz?
Bir arkadaşım oldu ve harika oldu onunki ama yine de emin olamadım. Aranızda görüşen veya ameliyat olan var mı?

Merhaba
Benimde bir arkadaşımın kız arkadaşı Gazi de oldu hangi doktor bilmiyorum, Fakat kızın burnu eski burnundan daha büyük. Hiç memnun değildi.
bende iyi bir doktor arıyorum Ankara da. Henüz karar veremedim.

Nerede olduğu önemli değil sanırım doktor çok önemli ben Gazi de Yusuf Kızılı çok duydum. Ona olmayı düşünüyorum ama birebir hiç bir hastasını görmediğim için emin olamıyorum. Parası önemli değil ama hiçbir doktor içime sinmedi.

Yusuf kızılı bende duydum fakat dediğiniz gibi hiç bir burnu görmedim.
Vildan hocaya iyi diyorlar İnstagram adresine baktım bir kaç tane burnu beğendim ama emin değilim.
Özmen kara var pek olumsuz yoruma denk gelmedim burunları da güzel gibi.
Orhan hoca da iyi bende yaptığı burunlarını beğendim, olumsuz pek yorum yok. (Fiyat sizin için sıkıntı değilse görüşün derim.)
ali Kavuzlu iyi İlk aradığım doktor oldu kendisi. KBB doktoru olmaları ekstra iyi zaten. ( bütçem olsa yaptırırdım)
Hakan hocanın burunları da güzel fiyatını bilmiyorum henüz aramadım. ( bütçem olsa yaptırırdım.)
Diren Çelik var fakat burunlarını göremedim.
ve Sedat Avşar’ı gördüm dün burun kırmadan yapıyor ve aynı gün taburcu oluyorsunuz, onun fiyatını da bilmiyorum. (kafama yattı) Pazartesi onu da aramayı düşünüyorum.
aslında Ankara da iyi doktorlar var. Keşke fiyatları da uygun olsaydı.

Fiyat aşırı olmadığı sürece bana çok sorun değil. Vildan hocanın yaptığı bazı burunları beğenmekle beraber bazılarını hiç beğenmedim. Özmen karanın birkaç hastası maalesef memnun değil ameliyat sonrası çökme, çıkıntı gibi sorunlar yaşamışlar.
Orhan hocanın bir hastasında da aynı şekilde ameliyat sonrası burun içi kuruluk, nefes sorunu ve çöküntü yaşamış.
Ali kavuzlu için burada birisi uzak durun yazmış.
Sedat savar diye bir doktoru bende gördüm ama hastalarıyla konuşmadım ve de instagram da paylaşılan fotoğraflara güvenmiyorum açıkcası

Her doktor da maalesef bir kaç olumsuz yorum var. Bu biraz şans Birazda burnun yapısına bağlı sanırım, kalın derili ve ciddi problemli burunlar genel de sorun çıkarıyor.
Araştırmaya devam o halde. Ben küçük bir liste yapmıştım.Özmen karayı çıkarıyorum.
umarım şans bizlerden yana olur, bir doktor da karar kılarız, güzel yüzümüze yakışır sağlıklı bir buruna merhaba deriz.
Fikir alışverişine açığım.

Ben size özelden yazarım nasıl bir burnunuz var? Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama çok genç doktorlara pek güvenemiyorum

Ben size özelden yazarım nasıl bir burnunuz var? Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama çok genç doktorlara pek güvenemiyorum
Burnumun ucu düşük benim ince bir burun yapısına sahibim, Düz burnum yok üst tarafdan oyuk gibi olduğu için yandan görüntüsü beni rahatsız ediyor, Şey gibi kuş gagası gibi ehehe :)) ergenliğimden beri takığım. Genç doktorlar bazen daha anlayışlı olabiliyor, bunun pek yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten bu işi severek karşı tarafı tam anlayarak gereksiz riske girmeyerek, olumlu olumsuz herşeyiyle yaptığı işin arkasında durmalı. Ben yaş ayrımı yapmıyorum Sadece güvenmek istiyorum.

Çok haklsınız öncelikle bu dedikleriniz önemli güven vermesi lazım fakat tecrübe de çok önemli. Bu i uzun süredir yapmayanlar çeşitli burunlar üzerinde çalışmayanlar da sonuç hüsran olabiliyor. Zor bir burun değil sanırım.

Tabi ki tecrübe en önemlisi :) ama uzun zamandır yapanları da görüyoruz. Esabil hoca gibi iki yakınımın da burunlarını mahvetti.
bence zor değil Benim burnum, törpüleme ve burun ucu kaldırma yapılsa kurtarır gibi. Burnumun kırılmasını istemiyorum o daha zor bi işlem.
sizin burnunuz nasıl ?
izmire gitme şansınız var mı ? Orda bir doktor var bir arkadaş orda yaptırdı 25 günlük hali bile mükemmeldi ne şişlik ne morluk vardı, Muazzam bir burun yapmış.

Maalesef başka şehre gitme imkanım yok. Benim burnumda hiç sorun yok sadece ufak bir kemer. Ayrıca ben estetik cerrahta istemiyorum. Nefesimi riske atamam.

Maalesef başka şehre gitme imkanım yok. Benim burnumda hiç sorun yok sadece ufak bir kemer. Ayrıca ben estetik cerrahta istemiyorum. Nefesimi riske atamam.
Anladım, o zaman sizin burnunuza da ciddi müdahale gerekmiyor bu güzel bir şey.
KBB doktorları Önceliğiniz, gerçi nefes problemi yaşayan hastaların da estetik ile nefeslerinin düzeldiğini çoğu yerde okudum.
seçtiğimiz doktorun doğru olmasını, şanslı olmayı diliyorum.

İzmir de bahsettiğiniz doktor kim ? Ben iyi bir doktor icin İzmir e de Istanbula da Ankaraya da giderim de

Evet öyle diyorlar ama estetik cerraha ameliyat olduktan sonra nefesi bozulmuş çok kişiyle konuştum. Umarım teşekkür ediyorum

Bir arkadaşımın eşi olmuş 3-4 sene önce gördüğüm en kötü burun olabilir eski halinde kalsa daha iyiydi kaydırak gibi bir burnu olmuş ucu desen saçma sapan sende ol dediler de kalsın dedim. Başka doktora ve hastaneye oldum 2 sene önce ben.

Kızlar ilk amelşyatı çok çok iyi arastırın sonra pişman olmayın özellikle estetik cerrah değil de kbbci bulun

Siz kime oldumuz peki memnun musunuz?

İzmir de bahsettiğiniz doktor kim ? Ben iyi bir doktor icin İzmir e de Istanbula da Ankaraya da giderim de
Merhaba
Arkadaş ile iletişime geçip ismini yazacağım.
Kızlar ilk amelşyatı çok çok iyi arastırın sonra pişman olmayın özellikle estetik cerrah değil de kbbci bulun
Kesinlikle öyle bende KBB doktoru bakıyorum. İlk ameliyat olacak çok önemli dediğiniz gibi.

Siz kime oldumuz peki memnun musunuz?
Ben Gaziantep’te Yakup sariguney e oldum. Kemerim vardı ve burun ucum düşüktü ama burnum çok büyük değildi doğal olmasını istedim şimdi eski halimi bilmeyen insanlar kendi doğal burnum sanıyor estetikli görüntüsü yok burnumda kemer gitti ucu hafif kaldırıldı 2 sene önce oldum bende ameliyatı çok memnunum bu arada Yakup hoca da Gazi mezunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…