- Konu Sahibi terrifictina
-
Size direk gün verildi miBu ay meme ameliyatı randevusu aldım ta Eylüle verdi. Cok dolu malesef
EvetSize direk gün verildi mi
4 temmuza ertelendi ameliyat oldum güzel geçti burun zor olduğu için morluğuydu şişliğiydi biraz zorlandım açıkcası ama samed hocadan çok memnun kaldımAmeliyattan sonra bizide bilgilerindirin lütfen benimde 20 temmuzda göğüs küçültme ameliyatim var samed hocada
Merhaba Oğuzhan beye ameliyat oldunuz mu ? Süreç nasıl geçti ?Merhaba bende ameliyat olucam, Oğuzhan beyle ameliyat süreciniz nasıldı, şu an memnun musunuz?
Merhaba ameliyatınız nasıl geçti oğuzhan beyleMerhaba bende ameliyat olucam, Oğuzhan beyle ameliyat süreciniz nasıldı, şu an memnun musunuz?
Merhaba, geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınız? Doktor beyden memnun kaldınız mı? Her şey yolundadır umarım. Benim de samed beyle göğüs küçültme ameliyatım var eylülde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum çünkü kendisi hakkında pek yorum yok biliyorsunuz.Ameliyattan sonra bizide bilgilerindirin lütfen benimde 20 temmuzda göğüs küçültme ameliyatim var samed hocada
Merhabaa ameliyat olabildiniz mi nasil nemnunmusunuz acaba :)Samed Arıkan hakkında bilgi alabildinşzmi bende 28 temmuzda amaliyat olacağım
Özelden fotoğraf atar mısınız acaba? Ben de Samet beye oldum ama burun ucum istediğim gibi değil sanki hiç ameliyat olmamış gibiyimMerhaba ben 14 nisan da dr. Samed Arikan hocaya burun estetik ameliyati oldum. Cok doğal yüzüme yakışacak sekilde bir burun yapti. Çevremde herkes beğendi. Hic agrim olmasi sadece siliklerim ve morluklarim oldu. Onlarda 10 içinde geçti.
Nisanda 30 hazirana vermişlerdi. Ama 4 temmuza ertelendi.4 temmuzda ameliyat olmak icin ne zaman gun vermislerdi acaba
Merhaba özelden resim göndermeniz mümkün mü acaba birde fiyat ne kadar4 Temmuzda Dr Samed beye burun estetiği ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım. Burnum doğal ve güzel oldu. Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?