gazi hastanesi samet arıkan-oğuzhan karasu

Ameliyattan sonra bizide bilgilerindirin lütfen benimde 20 temmuzda göğüs küçültme ameliyatim var samed hocada
4 temmuza ertelendi ameliyat oldum güzel geçti burun zor olduğu için morluğuydu şişliğiydi biraz zorlandım açıkcası ama samed hocadan çok memnun kaldım

Ben yurt dışından geldigim icin gecen hafta muane oldum tetkikleri halletim 1 hafta icinde de ameliyat günü verdi

Ameliyattan sonra bizide bilgilerindirin lütfen benimde 20 temmuzda göğüs küçültme ameliyatim var samed hocada
Merhaba, geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınız? Doktor beyden memnun kaldınız mı? Her şey yolundadır umarım. Benim de samed beyle göğüs küçültme ameliyatım var eylülde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum çünkü kendisi hakkında pek yorum yok biliyorsunuz.

Özelden fotoğraf atar mısınız acaba? Ben de Samet beye oldum ama burun ucum istediğim gibi değil sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim

Ameliyatim güzel geçti bi problem olmadı çok şükür goguslerimde güzel ve istediğim küçüklükte oldu. Samed hocada saolsun cok ilgili ılımlı biri hic bir soruyu cevapsız bırakmadı yardımcı olmaya çalıştı hep umarım sizinde güzel geçer

4 Temmuzda Dr Samed beye burun estetiği ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım. Burnum doğal ve güzel oldu. Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor.

Merhaba ne kadar tuttu acaba ameliyat ücreti ? Ablama randevu aldık ama biz KBB den Hakan tutara aldık acaba plastik cerrah a mı alsaydık kaburgadan kıkırdak alınıp yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…