gazi hastanesi samet arıkan-oğuzhan karasu

Ben gidip geliyorum. Gaziye bayadir bugünde doktorrlar seminerde dendi salı günü gekin dediler meme dikleştirme özele giriyor ücret olacak denildi ne kadar ücret talep ederler ortalama. Ve ne kadar sürede ameliyat olabilirim bilgisi olan yazabilirmi

tabiki ben 5bine oldum kisiden kisiye gore degisen bir surec ben ince deriliydim ve cok kolay bir surecti benim icin siz merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz ozelden fotograf da atabilirim

cok ilgiliydi kendisi ben ilgi acisindan bir sorun yasamadim hatta cok memnun kaldim benim icin cok kolay bir surec oldu ince derili oldugum icin.. nefes sorunum yoktu yandan kemerim vardi onu duzeltti biraz kanatlarini daraltti ve kaldirdi hafif. nasil bir burun isterseniz oyle yapiyor cok dogal hic yapili durmayan burunlar da yapmis kontrole gittigimde gormustum merak ettiginiz bir sey varsa ayrica sorabilirsiniz su an aklima bunlar geldi :)

çok teşekkürler cevabınız için aslında bende böyle burnumun ameliyatlı gözükmemmsini istiyorum. bundan önce özel hastanedeki doktorlarla görüşmüştüm yani çoğunluğu çok ilgili değildi malesef bende kendisine randevu almaya çalışacağım tekrardan teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…