- Konu Sahibi terrifictina
oğuzhan beye mi oldunuz olduysanız nasıl geçti memnun musunuzben ameliyat oldum arkadaslar sorunuz varsa cevaplayabilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğuzhan beye mi oldunuz olduysanız nasıl geçti memnun musunuzben ameliyat oldum arkadaslar sorunuz varsa cevaplayabilirim![]()
merhaba meme ameliyatını ne kadara oldunuz acabaBu ay meme ameliyatı randevusu aldım ta Eylüle verdi. Cok dolu malesef
ne kadara oldunuz acaba biraz anlatır mısınız sureciiben ameliyat oldum arkadaslar sorunuz varsa cevaplayabilirim![]()
merhaba samed hoca nasıldı ilgisi falan süreç nasıl ilerledi biraz bahseder misiniztabiki ben 5bine oldum kisiden kisiye gore degisen bir surec ben ince deriliydim ve cok kolay bir surecti benim icin siz merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz ozelden fotograf da atabilirim
çok teşekkürler cevabınız için aslında bende böyle burnumun ameliyatlı gözükmemmsini istiyorum. bundan önce özel hastanedeki doktorlarla görüşmüştüm yani çoğunluğu çok ilgili değildi malesefcok ilgiliydi kendisi ben ilgi acisindan bir sorun yasamadim hatta cok memnun kaldim benim icin cok kolay bir surec oldu ince derili oldugum icin.. nefes sorunum yoktu yandan kemerim vardi onu duzeltti biraz kanatlarini daraltti ve kaldirdi hafif. nasil bir burun isterseniz oyle yapiyor cok dogal hic yapili durmayan burunlar da yapmis kontrole gittigimde gormustum merak ettiginiz bir sey varsa ayrica sorabilirsiniz su an aklima bunlar geldi :)
merhaba randevuyu nasıl aldınız acaba? bir de özelden fotoğraf paylaşabilir misiniz4 Temmuzda Dr Samed beye burun estetiği ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım. Burnum doğal ve güzel oldu. Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor.
Merhaba ne ameliyatı oldunuz kendisine ben revizyon burun estetiği düşünüyorum daOğuzhan beye ameliyat olmuş biri olarak merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim
Merhaba ablanız ameliyat oldu mu sonuç nasılMerhaba ne kadar tuttu acaba ameliyat ücreti ? Ablama randevu aldık ama biz KBB den Hakan tutara aldık acaba plastik cerrah a mı alsaydık kaburgadan kıkırdak alınıp yapılacak