Gazi hastanesinde doç. Aydan biri'ye gidenler tavsiyeleriniz lütfen

dilay8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
470
8
96
Ankara
Arkadaşlar Gazi Hastanesinde Aydan Biri'ye gidenler memnun kaldınız mı ben sürekli düşük sorunu yaşadığım için şimdilik ona gidiyorum ama merak ediyorum hamile kalınca gerekli özeni gösteriyor mu? tahlil ve tetkikleri düzenli istiyor mu? daha önce doktor ihmalinden kaybettim bir bebeğimi teşekkürler. bir de doğuma giriyor mu yoksa asistanlarımı giriyor.

Son düzenleme:
merhaba ben aydan hanıma gidiyorum. randevuları çok yoğun çok kalabalık en az 1,2 saat bekliyorsun muayene olmak için.. ben ilk gebeliğimi 12. haftada kaybettim yakında tekrar denmeye başlyacağız yine aydan hanıma devam ediyorum ve okadar beklemeye rağmen çokta memnumun... çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor hafızasında acayip kuvvetli hastasını iki ay sonra bile sorunu neydi unutmuyor .gebelikte önemli olan dr ye güvenmek. ben hastansına güven verdiğini düşünüyorum en azından bana güven veriyor. gidersen çok sıra beklersin ama memnun kalırsın diye düşünüyorum.. şimdiiden hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…