• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi üniversitesi Özgün Kılıç?

Mert Çalış bende düşünmüştüm ama fiyatları diğer doktorlara göre doçent olduğu için pahalı diye duydum 8000 civarıymış sanırım. Yani aslında estetik için elbette pahalı bir rakam değil ama onun yerine başka doktorlara daha uygun fiyatlara olmaya karar verdim. Bende yarın Melih Bey için saat 8de telefondayım inşallah alırız. :)
Melih beye alabildiniz mi? Ne durumdasiniz merak.ettim :)

Yaptigi burunlati gorme firsatiniz oldu mu baktm ben kendisine ama bulamadm bir sey.fiyatta fark ettimi 8bin civari dediler mert calisa
Evet gittim görüştüm, fiyatı yazanda benim galiba :) Aynı fiyat ama kişiden kişiye değişir fiyatlar. Benim için öyle dedi, gidip görüşmek lazım.

Ben oldum çok memnunum bugün 19. günüm her geçen gün burnum daha güzel görünüyor ailem ve çevrem iyi ki olmuşsun çok güzelleştin diyorlar hala çok şiş olmasına rağmen.. süreç de çok kolaydı hiç ağrı/sızı çekmedim. Hatta ameliyattan sonraki süreçte ailemden birisi covide yakalandı ve covid şüphem olmasına rağmen Özgün bey burnumdaki atel, dikiş ve tamponlarımı aldı, çok yardımcı oldu bana
Merhabalar bende olmayi dusunuyorum rica etsem özelden hoca hakkinda bilgi verip burnunuzun fotosunu atabilir misinz ?

Back
X