5 ay evvel koltuk altı botoks için Gazi Üniversitesi Plastik Cerrahi baş asistanı serhat beye gittim daha öncesinden billur sezgin hocama gittiğimden uygulamanın nasıl yapılacağını biliyordum (bu arada kendisi muhteşem ilgili işinin ehli bir doktordur) artı çoğu arkadaşımda yaptırmıştı farklı hocalara .Serhat bey 2 koltuk altıma sadece 5 yere ilacı enjekte etti sedyeye yatmamla kalkmam bir oldu hocam ne çabuk bitti dediğimde 10 gün sonra ter çıkan yerlere rötüş yapıcaz diyerek beni hemen apar topar uğurladı acelesi var gibiydi ne bir ilgi ne bir konuşma değişik bir yapıda bir doktor. neyse 10 gün sonra hiç bir etki dahi göstermeyen botoksum için rötüşa gittim 2 yere daha enjekte yaptı abartı yok sadece 2 noktaya ve beni bu sefer oldu diyerek gönderdi. ben bekle bekle hiç bir etki göstermeyen botoksum için Gazi üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim dalı Başkanı Profösör doktor Seyhan Çenetoğlu hocaya kendisini şikayete gittiğimde tam anlamıyla şok yaşadım. yeni bir ilaç almam gerektiği yeniden ücret ödemem gerektiği söylendi zaten etkisinin en fazla 4 ay sürecek bir uygulama olduğunu ben hiç bir etki göremediğimi kuruluktan eser olmadığını çok az noktaya enjekte edildiğini söylediğim halde asistanını savunmaya geçmiştir.
uzun lafın kısası KESİNLİKLE GAZİ ÜNİVERSİTESİ PLASTİK CERRAHİ DOKTORU BAŞ ASİSTAN SERHAT BEYE GİTMEYİN .
uzun lafın kısası KESİNLİKLE GAZİ ÜNİVERSİTESİ PLASTİK CERRAHİ DOKTORU BAŞ ASİSTAN SERHAT BEYE GİTMEYİN .