Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ameliyat oldunuz mu acaba ? bende bi cerrah arayışındayımAnka hastanesi- Kerim Ünal 7.000 lira
Düztepe Yaşam Hastanesi- Yakup Sarigüney 4500 lira
Akademi Hastanesi (Kbb) İbrahim Akın 6.000 lira
ben mesajını henüz görebildim. ameliyat oldum ben yaşam hastanesinde yakup beyeHayır olmadım, birkaç doktora gidip bilgi alıp fiyat sordum sadece. Anıl olguner'e de instagram üzerinden sordum o da 5 bin civarı dedi siz de görüştüğünüz bir doktor olursa bilgileri burdan paylaşabilirsiniz
ne kdara mal oldu size malietiben mesajını henüz görebildim. ameliyat oldum ben yaşam hastanesinde yakup beye
4.5 milyar ameliyat fiyatıne kdara mal oldu size malieti
Geçmiş olsun ne sikayetiniz vardı?ben mesajını henüz görebildim. ameliyat oldum ben yaşam hastanesinde yakup beye
benim herhangi nir sağlık sorunum yoktu burnumun şeklini beğenmiyordum çok uzun geliyordu bu sebeple oldumGeçmiş olsun ne sikayetiniz vardı?
anladım, beklentinizi karşıladıysa hayırlı olsun, ben olmadım henüzbenim herhangi nir sağlık sorunum yoktu burnumun şeklini beğenmiyordum çok uzun geliyordu bu sebeple oldum
Teşekkür ederim su an için herhangi bir sıkıntım olmadi şükür insallah sizin için de hersey gönlünüze göre olur :)anladım, beklentinizi karşıladıysa hayırlı olsun, ben olmadım henüz
Merhabalar ben de revizyon için Sedat beyi düşünüyorum ama nasıl memnun musunuz burnunuzdan özelden fotolarınızı atabilir misinizSedat koyunsever e oldum . 2 ay oldu şimdilik durum iyi beğendim dogal istedim zaten