Gaziantep de tüp bebek tedavisi olup pozitif sonuç alanlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Umay nova fertil sanko hastanesi hangisi daha iyi 3 yeri de gezdim konuştum sanırım sanko ya karar verdim

Aynen ben de tedaviye başlayacağım deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim ama cevaplayan yok
Umay tüp merkezinde başladım ben. Doktorum hakan kıran. İnanın sadece İnternet üzerinden biraz okıduklarımla ve doktor ile ilgili bir kaç iyi yorum üzerine direk adetin 2. Günü geldim ve başladım. Yarın kontrolüm var, pazartesi de Opu olur büyük ihtimal. Doktor dondurulmuş istiyor. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, yaşayıp göreceğiz. İnşallah her şey çok güzel olur.

Umay tüp merkezinde başladım ben. Doktorum hakan kıran. İnanın sadece İnternet üzerinden biraz okıduklarımla ve doktor ile ilgili bir kaç iyi yorum üzerine direk adetin 2. Günü geldim ve başladım. Yarın kontrolüm var, pazartesi de Opu olur büyük ihtimal. Doktor dondurulmuş istiyor. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, yaşayıp göreceğiz. İnşallah her şey çok güzel olur.
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur bende sanko da başlayacağım aynen dediğiniz gibi internetten araştırdım bende

Back
X