Doğuma Hazırlık GAZİANTEP Doktor Aysun Alcı Ekinci hakkında bilgisi olan varmı??????( AKADEMİ HASTANESİ)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zahterxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
18
7
1
34
Merhaba arkadaşlar.GAZİANTEP Doktor Aysun Alcı Ekinci hakkında bilgisi olan varmı??????( AKADEMİ HASTANESİ) Normal doğum yanlısı bir doktormu 20. haftama ancak hala doktor kararı veremedim.

Merhaba bende 24+4 haftamdayım. Aslen Tarsusluyuz eşimin işi sebebiyle Gaziantep tayinciyiz Antebi bilmediğim için doktor konusunda baya araştırma internetten. Sonra komşumun önerisi ile Aysun hanıma gittim. Aysun Hanım 1.gebeliğinde sezeryan doğum yapan birini 2.gebeliğinde normal doğum yaptıran doktorlardanmış komşum bu özelliğini okuyup araştırıp alanında iyi olduğunu söyledi bana önerdi. Bnmde ilk gebeliğim açıkcası bende kararsız kalmıştım nasıl biridir acaba Tarsus da bildiğim bir doktor da mı doğum yapsam ddim ama çok şükür hem konuşması hem muayene hem bilgilendirmesi açısından Aysun Hanım çok iyi ve tecrübeli bir doktor. Bana bir aksilik olmadığı sürece her zman normal doğum ilk tercihimiz olacak demişti. Genel olarak da bu şekilde söylüyormuş hastalarına. Sorunuzun cevabını verebildim mi bilmiyorum ama sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 😍🌼

Bende antepte yabancıyım. Sanko hastanesinde Esra özkaplan a gidiyorum. İnternete yorumlarda millet memnun aslında. Bende fena değil ama uzun açıklamıyor daha doğrusu kısa kesiyor. 5 dakikada çıkıyoruz. Çok rahat bir doktor ilaç dayamıyor o yönü güzel ve normal doğum yanlısı yazıyordu İnternete. Henüz bana birşey demedi. Ben memleketimde bir doktora daha gidiyorum o kadar tatlı bir kadın ki sürekli bebeğim tatlım canım bak bebeğin burası şurası diye açıklıyor her bilgiyi veriyor. Ama antepte asla böyle ilgili bana ben sormadan herşey anlatacak doktor bulamadım. Daha önce defa life da manolya hanıma gitmiştim o daha beterdi zaten suratsızdı. Dediğim gibi aradığım ilgi de doktor yok bulamadım bende maalesef.

Back
X