Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa neden basarisiz oldu sorununuz nedir. Kac defa denedinizben aralıkta ilk tüp bebek tedavisini yaptım ama sonuç negatif malesef
sebepsiz infertilite bizim sorun 4 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptırdım antepte oturdugum için burda yaptırmayı tercih ettim ama benim negatif oldu .inş sizin pozitif olur .nasip kısmet bu işler .dondurulmusum olsaydı eger tekrar orda yaptırırdım ama yok.o yuzden bir daha yaptırma gücüm olursa maddi manevi ankarayı düşünüyorumYaa neden basarisiz oldu sorununuz nedir. Kac defa denediniz
Cok uzuldum cnm kac yumurta vardi neden dondurulmadisebepsiz infertilite bizim sorun 4 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptırdım antepte oturdugum için burda yaptırmayı tercih ettim ama benim negatif oldu .inş sizin pozitif olur .nasip kısmet bu işler .dondurulmusum olsaydı eger tekrar orda yaptırırdım ama yok.o yuzden bir daha yaptırma gücüm olursa maddi manevi ankarayı düşünüyorum
Cok uzuldum cnm kac yumurta vardi neden dondurulmadi
10 yumurta toplandı 7 sı işleme girdi ve 3 tanesi döllendi 1 i blast oldu 1 i 5 1 ide7 hücreli oldu blast transfer edildi öbürleri dondurulacak kadar saglıklı degildi cnmCok uzuldum cnm kac yumurta vardi neden dondurulmadi
Benim icime pek sinmedi orasi10 yumurta toplandı 7 sı işleme girdi ve 3 tanesi döllendi 1 i blast oldu 1 i 5 1 ide7 hücreli oldu blast transfer edildi öbürleri dondurulacak kadar saglıklı degildi cnm
Merhaba canım. Biraz geç cevap oldu ama yine de yazayım istedim. Bir arkadaşım gidiyordu oraya ve hiç memnun kalmadı,1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdı ama sonuç negatif!İşlemler sırasında ağrıdan mahvolmuştuGaziantep Eurofertil tup bebek merkezinde tedavi goren veya tup bebek yaptiran var mi?