• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep Eurofertil tup bebk merkezine gidenler yardim lutfen...

Yaa neden basarisiz oldu sorununuz nedir. Kac defa denediniz
sebepsiz infertilite bizim sorun 4 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptırdım antepte oturdugum için burda yaptırmayı tercih ettim ama benim negatif oldu .inş sizin pozitif olur .nasip kısmet bu işler .dondurulmusum olsaydı eger tekrar orda yaptırırdım ama yok.o yuzden bir daha yaptırma gücüm olursa maddi manevi ankarayı düşünüyorum

sebepsiz infertilite bizim sorun 4 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptırdım antepte oturdugum için burda yaptırmayı tercih ettim ama benim negatif oldu .inş sizin pozitif olur .nasip kısmet bu işler .dondurulmusum olsaydı eger tekrar orda yaptırırdım ama yok.o yuzden bir daha yaptırma gücüm olursa maddi manevi ankarayı düşünüyorum
Cok uzuldum cnm kac yumurta vardi neden dondurulmadi

bende ilk 2 denememi orda yaptım malesef negatif oldu fakat 2 arkadaşım orda hamile kaldı kısmet bence

bende bu adetden sonra düşünüyorum nasıl sizce konukoglumu burasımı çok kararsızım .

Gaziantep Eurofertil tup bebek merkezinde tedavi goren veya tup bebek yaptiran var mi?
Merhaba canım. Biraz geç cevap oldu ama yine de yazayım istedim. Bir arkadaşım gidiyordu oraya ve hiç memnun kalmadı,1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdı ama sonuç negatif!İşlemler sırasında ağrıdan mahvolmuştu :( üstelik aşırı da pahalı. Bir muayene 250 tl sen hesap et artık tüp bebek ne kadar tutar. Şimdi Suzan tıp merkezine gidiyor ve çoook memnun. Bence siz de Suzan tıp merkezinde Özkan Bey e görünün. Benim de eşimde sorun var ve tedavi görüyor,inşallah gerek kalmaz ama eğer mecbur kalırsak biz de oraya gideriz galiba!!!

Back
X