gaziantep hamileler..:)

cigdemdursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
125
0
26
Gaziantep
merhabalar.bikaç araştırmadan sonra bu konuyu açtım.gaziantepte yaşıyorum 2 aylık hamileyim ve hamileliğim boyunca hem bedenimi hem de zihnimi dinlendirecek bişiler yapmak istiyorum.hamilelere özel bi tek yoga dersleri var onu da ben sevmiyorum.bildiğiniz bi yerler var mı sosyal yapabilceğim bişiler? ya da sadece hamilelere özel uzman eşliğinde yapabileceğim spor,havuz vs.yardımcı olurmusunuz?teşekkürler..

miyopi özel mesaj atamıyorum ondan burda yazıyorum teşekkürler hemen araştıracagım ben verdgn bılgılerı.bende antepli değilim primerde ıbrahım halıl beye gdıyrm ben cokta memnunum ama bugün doktora gitti gebelik kesem olması gerekenden 1 hafta geride bıraz kafama takıldı onda umarım sorun yoktur.13 haftalıgım normalde ama 12 haftalık görnuo bebegın tüm testlerı vs herşeyı yapıldı gelişimi faan gayet ıyı ama gebelik kesesi bı hafta küçük.

miyopi özel mesaj atamıyorum ondan burda yazıyorum teşekkürler hemen araştıracagım ben verdgn bılgılerı.bende antepli değilim primerde ıbrahım halıl beye gdıyrm ben cokta memnunum ama bugün doktora gitti gebelik kesem olması gerekenden 1 hafta geride bıraz kafama takıldı onda umarım sorun yoktur.13 haftalıgım normalde ama 12 haftalık görnuo bebegın tüm testlerı vs herşeyı yapıldı gelişimi faan gayet ıyı ama gebelik kesesi bı hafta küçük.

Merhaba;

Şimdi gördüm mesajını. Çok takılma sağlıklıysa bebeğin boşver geriden gelsin. Arayı kapatır bence. Belki geç döllenme falandır. Bende ilk gittiğimde adetime göre 8 haftalık olması gerekirken 6 yada 7 haftalık dedi. En son gittiğimde ise adetimle tam uygun olan tarihi söyledi, sıkıntı yaratma, doktorun bişi dedimi bu konuda?
Ben haftasonu Tammede gittim, bu ağrısız doğum-lamaze eğitimleri ile ilgili görüşmeye, eğitmeni çok beğendim, tam benim aradığım eğitimdi. Allah izin verirse haftaya başlamak istiyorum. İstersen sende tammedi ara bir görüş, gerçi 5.ayda başlıyormuş ama bilgi almış olursun, sıkıntıların varsa rahatlatır seni.

Buarada biz http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...oktor-hastane-tavsiyeleri-7.html#post28524960 burada haberleşiyoruz arkadaşlarla sende burdan takip edebilirsin doktormuş, hastaneymiş:34:

Back
X