Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep nova fertil ??

Kızlar merhaba ben de yarın bu merkeze görüşmeye gidiyorum ruşen hoca için randevu aldık siz memnun musunuz merkezden?
Canim ben de tedavi sürecindeyim rusen hocayi bir kere goruyosun kontrolleri diger doktor yapiyor rusen bey toplama ve transferde oluyor ins benim sonuc pozitif olur da sana da ümit olur

Ins canim Allah herkese nasip etsin çok stresli bir süreç ama olumlu oluncada güzel oluyor transfer olduktan sonrada ananas ye veya suyunu iç tutunmaya sagliyormus
Canim aradilar 3 yumurtanin da gelisimi iyi dediler transfer gununu soyleriz dediler 5. Gun olacak gibi carsamba yani ins oyledir hepsi de kalir 5. Gune...

Cnm dün iki tane 5. Gun embriyo transferim oldu ins tutar
İnş tutar canım. Ben de gelecek ay novafertilde ilk denememi yaptırmayı düşünüyorum. Sen memnun kaldın mı şu ana kadar? Kaç güne bir muayeneye gittin iğne yaptırırken? Şimdi transfer sonrasu hangi ilaçları verdiler? Sen antepte oturuyorsun galiba, sana novafertili mi önerdiler? Ben de urfadan oraya gidip gelicem çağırdıkları günlerde. 2 transferi sen mi istedin doktor direk mi yaptı? 3. Embriyo 5. Güne gelememiş mi? Çok soru sordum kusura bakma canım. İnş bebişlerin tutunur sana. İkiz annesi olursun :)

İnş tutar canım. Ben de gelecek ay novafertilde ilk denememi yaptırmayı düşünüyorum. Sen memnun kaldın mı şu ana kadar? Kaç güne bir muayeneye gittin iğne yaptırırken? Şimdi transfer sonrasu hangi ilaçları verdiler? Sen antepte oturuyorsun galiba, sana novafertili mi önerdiler? Ben de urfadan oraya gidip gelicem çağırdıkları günlerde. 2 transferi sen mi istedin doktor direk mi yaptı? 3. Embriyo 5. Güne gelememiş mi? Çok soru sordum kusura bakma canım. İnş bebişlerin tutunur sana. İkiz annesi olursun :)
Canim iki günde bir gidiyosun sık gitmen gerekecek 3. Embriyom gelmedi 5. Gune doktor transfer etti ikisini de...ilaclar o kadar cok ki simdi nasil yazsam:)ilk gittigin gun veriyolar zaten listeyi ogrenirsiniz ins seninki de olumlu geçer novafertili biz tercih ettik giden kimseyi duymamistim yakın diye

Canim iki günde bir gidiyosun sık gitmen gerekecek 3. Embriyom gelmedi 5. Gune doktor transfer etti ikisini de...ilaclar o kadar cok ki simdi nasil yazsam:)ilk gittigin gun veriyolar zaten listeyi ogrenirsiniz ins seninki de olumlu geçer novafertili biz tercih ettik giden kimseyi duymamistim yakın diye
Anladım canım inş pozitif sonuç alırsın. Sonucunu merakla bekliyorum

Cnm dün iki tane 5. Gun embriyo transferim oldu ins tutar
hadi hayırlısı olsun canım hamile kalcaksın eminim sakın kendinde belirti arama bendede olmamıstı kaç yaşındasın iki tane transfer oldun bende ikinciye isticem iki tane haber ver mutlaka banada

hadi hayırlısı olsun canım hamile kalcaksın eminim sakın kendinde belirti arama bendede olmamıstı kaç yaşındasın iki tane transfer oldun bende ikinciye isticem iki tane haber ver mutlaka banada
Canim sagolasin inş cok korkuyorum ariyorum valla hep...31 yasindayin benim transfer gunu iki tane kalmisti doktor tek dondurmuyorum deyince iki taneyu biz istedik bakicam dedi ama iki transfer etti bence açık soylemedi ama belliydi...

Canim sagolasin inş cok korkuyorum ariyorum valla hep...31 yasindayin benim transfer gunu iki tane kalmisti doktor tek dondurmuyorum deyince iki taneyu biz istedik bakicam dedi ama iki transfer etti bence açık soylemedi ama belliydi...
Ya ıyı olmus ozaman bizde ikincisinde iki tane koyarsınız dmi diyince bakarız demişti demekki bizede yapar canım nezsman test günün inş hamilesindir

Ya ıyı olmus ozaman bizde ikincisinde iki tane koyarsınız dmi diyince bakarız demişti demekki bizede yapar canım nezsman test günün inş hamilesindir
Canim pazartesi ama benim umudum yok bariz adet belirtilerimi yasiyorum kasiklarim agriyor bacaklarim agriyor moralim bozuk yani tutmadi bence:(

Canim pazartesi ama benim umudum yok bariz adet belirtilerimi yasiyorum kasiklarim agriyor bacaklarim agriyor moralim bozuk yani tutmadi bence:KK43:
Ümidini kaybetme kasıklar benimde ağrımıştı benimde ümidim yoktu ağlaya ağlaya gitmiştim çıktı arada kasıklarına kramp gibi ağrı giriyomu hem herkesin farklı çok duydum adet belirtisi yaşayıp hamile olduğunu ögrenen

Ümidini kaybetme kasıklar benimde ağrımıştı benimde ümidim yoktu ağlaya ağlaya gitmiştim çıktı arada kasıklarına kramp gibi ağrı giriyomu hem herkesin farklı çok duydum adet belirtisi yaşayıp hamile olduğunu ögrenen
Ya giriyo surekli ama benim her ay olan adet belirtilerim var mesela goguslerim agriyordu simdi gecti demek ki adet olucam umidim sıfır her gun agliyorum esim izin vermiyor erken test yapmama...iskence oldu bana bu süreç :(

Zaten idrar testinde çıkmaz canım yapma bencede
Ya giriyo surekli ama benim her ay olan adet belirtilerim var mesela goguslerim agriyordu simdi gecti demek ki adet olucam umidim sıfır her gun agliyorum esim izin vermiyor erken test yapmama...iskence oldu bana bu süreç :KK43:

teşekkür ederim, tüpbebek olan bebeğim büyüdü sonradan süpriz kendi gelen bi bebeğim bile oldu, bugünler geçer dert etme :KK66: bende Gaziantepteyim bu arada,
Novafertilde mi yaptirdin...cok sevindim ne güzel darisi bana olur ins cok zor bir süreç hic hamilelik belirtisi olmadi mi sende?

Back
X