Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep tüp bebek

masalperisi666

O benim pıt pıt atan ikinci kalbim.
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
285
265
23
34
Yok
merhaba hanimlar Gaziantep de tüp bebek yaptırıcam ilk denemem olucaj inşallah hayırla sonuçlanır hepimizinkide benim bu konuda hiçbir bilgim yok acaba yaptıranlar bilgi verebilir mi nerde. yaptırdınız hangi doktor memnun kaldınız mı devlette yada özelde fiyat konusunda bilgi verir misiniz kusura bakmayın çok uzun oldu ama

Merhaba masal perisi ben de Gaziantepte tedavi gördüm 14 kasimda transferim yapildi test günü bekliyorum.Ben suzan tıp merkezinde doc.dr. Özkan Aydın Leylek hocaya yaptirdim. Takibimi o yaptı transferi acıbademde Bülent Tıraş yapti.
Sonucunuz ne oldu acaba inş olumludur

cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim kusura bakmazsaniz sizde sorun neydi
Ben de kan pıhtılaşması , amh düşüklüğü eşimde normal morfolojide %0 sperm vardı. 7 yıl uğraştım. 2 dış gebelik 1 başarısız tüp bebek( ankara liv hospital ve hrs) geçmişimiz vardı. Bana Özkan hoca yı tavsiye eden arkadasim 39 yasinda ikiz gebelik müjdesi yaşamıştı. Rabbim nasip etti 33 yasindayim ikiz gebelik mujdesi aldim ben de

Merhabalar Tüp Bebek İçin novafertil Yakın yer Adana için acıbadem Tavsiye Edeceğim Yerlerdendir.

Merkezde çok iyiydi hemşireler de biz 12 gün sonra kan vermeye gittik hocayada hediye almıştık merkezle tartışmış ayrılmışlar şimdide sankoya geçmiş

Back
X