Çorbalar Gaziantep Usulü Yuvarlama

Başarılar dilerim.Oylama çok çekişmeli geçecek.Herkes çok iyi hazırlanmış ama en zahmetli sizinki gibi
geldi bana.

ellerinize emeğinize sağlık
çok iyi bildiğim bir yemektir o yüzden anlatım ve resimlerde eksik gördüklerim var :26:
mesala yuvalama aşamasını resimleyebilirdiniz (tabi hazır kullanmadıysanız) bu yemeğin çok zahmetli bir yemek olduğunu bilirim anlatım ve yapım şekli biraz daha detaylı anlatıla bilirdi die düşünüyorum :26:

Son düzenleme:
emeğine sağlık bu yarışma cidden co kıyı olmus detaylı anlatımlarla bızlerde rahatca yapabılırız tarıflerı :)

hayir, hazir kullanmadim türkiye'de yasamiyorum burada da hazir bulmam imkansiz o sebeple emin olun elde yapildi hersey.. fakat onu görüntüleyemedim çünkü kizim huysuzlandi ve yemegi nasil yaptim nasil ortaya çikti ben bile anlamadim :S

emeğine sağlık bu yarışma cidden co kıyı olmus detaylı anlatımlarla bızlerde rahatca yapabılırız tarıflerı :)

Tesekkur ederim. Akliniza takilan yerler varsa buyrun sorun :)

Son düzenleme:
Yöresel bir çorba güzelde gözüküyor ayrıca uğraştırıcı. Emeğinize elinize sağlık..

Ellerinize, emeklerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim...

Ellerinize, emeklerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim...

tesekkür ederim...

anam şu yuvarlamaya çorba demeyin gözünüzü seveyim bizim ana yemeğimiz o
biliyorum biz onu arada bi yapsakta genelde bayram sabahlari yapiyoruz ama bu sefer içimden bu kategoriye bunu yapmak geldi :)

Son düzenleme:
Canım ellerine sağlık, emeğine değmiş görünüyor, KK ailemizin kızlarına maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…