gaziantep ya da kilis iyi bir kadin dogumcu

mathea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
115
50
48
36
Arkadaslar merhaba kilise tayinim cikti. Hamileliklerim dusukle sonuclaniyor. Kikis veya gaziantepte iyi bir kadin dogumcu bilen varsa yardimci olabilir mi? Ozellikle sorunlu gebelikler uzerine..

İyi gunler kadin dogum Gaziantep te yasiyorum kadin dogum hastanesine gitmeyin.Bircok ozel var ama devlette imkanlar cok kotuymus

gaziantebin en iyi hastanesi sanko diye soylediler hep bizede 35 haftalik hamileyken gaziantebe tayinimiz cikti gelir gelmez dr arayisina girdim herkes sanko cok iyi vs deyince bir bakalim dedik esra hanima randevu aldik bende riskli gebelik bolumundeYim daha ince sorunlu 3 gebelik gecirdim karnimda kalbi durdu 3 ununde.ilk kontrolumde acilman ve duzenli kasilman var denilerek doguma alindim dogumhanede bir basima dogum yaptim dr.a ulasamadilar telefonu.hep mesguldu.dogumdan sonra bebegimi yanima getirmediler hic esim almaya gittiginde bebege mama verilmistiki sutum olmasİna ragmen kesinlikle sankodan uzak durun

gaziantebin en iyi hastanesi sanko diye soylediler hep bizede 35 haftalik hamileyken gaziantebe tayinimiz cikti gelir gelmez dr arayisina girdim herkes sanko cok iyi vs deyince bir bakalim dedik esra hanima randevu aldik bende riskli gebelik bolumundeYim daha ince sorunlu 3 gebelik gecirdim karnimda kalbi durdu 3 ununde.ilk kontrolumde acilman ve duzenli kasilman var denilerek doguma alindim dogumhanede bir basima dogum yaptim dr.a ulasamadilar telefonu.hep mesguldu.dogumdan sonra bebegimi yanima getirmediler hic esim almaya gittiginde bebege mama verilmistiki sutum olmasİna ragmen kesinlikle sankodan uzak durun
Tesekkurler yorumunuz icin oncelikle..sankoyla ilgili nette yaptigim arastirmalarda da iyi seyler okumadim ozel hatem hastanesi gozume carpti ama hic bilmiyorum ne yapacagimi

Sanko biraz ucuk ucretler alıyormuş diye duymustm bende .Gene saglikli atlatmissiniz.

ucretler cok ucuk degil aslinda hOcam aslinda bu birazda kisiye gore degisir yani normal dogum icin 2 sene once 700 civari odedik sanirim ama mesela daha once 2 defa o hastaneye muayeneye giderseniz hastanenin kayitli.hastasi gibi oluyormussunuz daha asagi dusuyordu fiyat aslinda ben gaziantepte her turlu rahatsizligimizda primer hastanesine gidiyordum ama oda kapandi doktorundan hasta danismanina kadar hepsi muhtesem insanlardi kendi evinizde kendi ailenizleymissiniz gibi hissediyordunuz ama dediGim gibi kapandi iste hocam diger hastaneleri inanin pek bilmiyorum

Oo meslektasmisiz :) kemal bayindir temiz bir hastane .İnternetten bir taratin.Biraz suratsiz tipler ama.
Onu da buldum netten bir de ozel hatem hastanesi var hocam..aslinda hastane degilde ozel muayehane de olur kiliste olursa daha iyi olur ama bilrn var mi ki ??

Arkadaslar merhaba kilise tayinim cikti. Hamileliklerim dusukle sonuclaniyor. Kikis veya gaziantepte iyi bir kadin dogumcu bilen varsa yardimci olabilir mi? Ozellikle sorunlu gebelikler uzerine..
Kilisteyim ve Bi özel hastane var düşük yaptım rezil oldum resmen ne devlet ne özel ikiside berbat o halde kıvranırken ordan oraya yonlendirip durdular pazar günüydü Bi nöbetçi bile yok bakmadilar. Özel de öyle pazartesi yine gittim yine doktor yok mecbur kalmasam hayatta gitmezdim memleketimde yaptım önceki dogumumu kontrolü felan iyikide öyle yapmışım arkadaslarimdanda maalesef kiliste kadın doğumla ilgili iyi bisey duymadım Antebe gidin

Uzuldum yasadiklariniza..umutsuzluga da kapildim..sorunum buyuk cunku demek ki kiliste care bulamayacagim:( esim askeri personel eve 6 gunde bir geliyor bende arac yok antepe surekli gidip takip edemem..:(

Uzuldum yasadiklariniza..umutsuzluga da kapildim..sorunum buyuk cunku demek ki kiliste care bulamayacagim:KK43: esim askeri personel eve 6 gunde bir geliyor bende arac yok antepe surekli gidip takip edemem..:KK43:
Belki benim yaşadıklarımı yasamazsınız Bi gidin bakın benim eşimde görevi gereği aylarca yoktu hamilelik dönemde o yüzden ailemin yanındaydım sıkıntı yaşamadım o dusugumde sürpriz gebelikti hemen düştü Allahtan içerde parça kalmamış Allah a emanettim şikayet edecektim kaldı öyle keşke üstüne dusseydim siz calisiyormussunuz umarım iyi Bi doktora denk gelirsiniz kiliste

Back
X