Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep'e en iyi tüp bebek merkezi

Merhaba bayanlar. Ben de 5 gündür Umay’da başladım tedaviye Prof. Dr. Hakan Kıran ile.doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Şimdilik gayet ilgili. Her sorduğum soruyu kibarca cevaplıyor ama olumlu veya olumsuz bir yorum yapmam için çok erken sanırım

Merhaba bayanlar. Ben de 5 gündür Umay’da başladım tedaviye Prof. Dr. Hakan Kıran ile.doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Şimdilik gayet ilgili. Her sorduğum soruyu kibarca cevaplıyor ama olumlu veya olumsuz bir yorum yapmam için çok erken sanırım
İnşallah tedavin pozitif sonuçlanır canım sonucunu buraya da yaz

Hayırlı olsun canım ben de hakan hocanın hastasıyım ben doktordan memnunum daha bugün geldim doktordan muayene vardı 2. Transfer hazırlığındayım

Hayırlı olsun canım ben de hakan hocanın hastasıyım ben doktordan memnunum daha bugün geldim doktordan muayene vardı 2. Transfer hazırlığındayım
Sana da hayırlı olsun canım.inşallah pozitifle sonuçlanır transferin. Ben de şimdi gidiyorum kontrole. Benim ilk olacak. Hem korku, hem heyecan bakalım ne olacak

Sana da hayırlı olsun canım.inşallah pozitifle sonuçlanır transferin. Ben de şimdi gidiyorum kontrole. Benim ilk olacak. Hem korku, hem heyecan bakalım ne olacak
Sağolasın canım inşallah pozitif görürsün. Ben d eilkini Kasım ayında oldum ama kimyasal oluştu şimdi 2. Ye gidiyorum inşallah bu sefer olur sonucunu falan yaz bana da 😊

55 gün oldu ama ilk adet abaya uzun sürmüştü belki ondan olabilir diye düşünüyorum
İstersen bir doktora git canım prolaktin falan yükselmiş olabilir üniversiteye gidecektin normal poliklinikten randevu al git en azından söktürücü verir adet olunca yine gel der yine gidersin

Ben Sanko da denemeyi düşünüyorum novafertil çok kötü çalışan bir yer bana hiç güven vermedi öyle bir yer olduğunu bilsem gitmezdim

Merhaba
Gaziantep'te çok methini duyduğum bir doktora gittim. Doç. Dr. Ruşen Atmaca. Ama Allah var adam işinin ehli.
İlk denemem başarısız oldu. Biraz ümitlizlik oldu ama tekrar denedik. 2. denemede 2. çocuğum oldu. Hem tavsiye isteyenlere tavsiye etmek hem de mutluluğumu paylaşmak için yazmak istedim.

Back
X