- Konu Sahibi bluekelebek
Merhaba bende gaziantepte oturuyorum ve burun ameliyati oldum burda cok memnunum ve hayranim burnuma benim doktorumda YAKUP SARIGUNEY tavsiye ederim bayanlar pisman olmazsiniz
doktor hangi hastanede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende gaziantepte oturuyorum ve burun ameliyati oldum burda cok memnunum ve hayranim burnuma benim doktorumda YAKUP SARIGUNEY tavsiye ederim bayanlar pisman olmazsiniz
Seçimimi Rohat Kutlaydan yana kullandım çok memnunum :) yaklaşık 6 aylık titiz bir araştırma))) doktor doktor gezme ve hatta hastalarıyla yuzyuze goruşme sonucu tabiki. İşini iyi yapan guvenilir bir doktor ayrıca çokta tatlı bir insan, şu an henuz bandajlarım açılmadı ama ben burnumu sevmeye başladım bile,son halini gormeyi merakla bekliyorum. Dusunen arkadaşlar bana ulaşırlarsa tum sorularını cevaplarım.
hangi hastanede
Gaziantep de yaptığım araştırmalardan sonra guvenle burun ve göğüs estetigi yaptırabileceğiniz doktor coşkun erçel. Bu konudaki tavsiyem odur. Resimleri koymak isterdim fakat eşimden dolayı üzgün size sorum olacak alçı alındıktan sonra burun deliklerinde asimetrik oluştu mu vede burun ucunda kaymalar oldumu. geçicide olsa yaşadınızmı yardımcı olursanız sevinirim
bende antepte yaklasık 1 ay önce ünide ameliyat oldum ama burnum eskisinden daha beter oldu üstelik aynı doktora 2.kez oldum yapay kıkırdak koymus ve koydugu cok belli oluyor napıcam bilmiyorum...ne burnumun tıkanıklılıgı gitti nede egriliği eski burnum cok daha iyiydi...neden bu doktorlar böle anlayamıyorum kolay mı bıcak altına yatmak üstelik profesöre oldum ameliyatımı bundan sonra ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
hangi hastanede
canım ben de antepte çalışıyorum.Bir ara ben de antepte ameliyat olmayı düşündüm.Ama benim memleket malatya olduğu için ailemin yanında olayım diye fikir değiştirip malatyada ameliyat oldum.Sonuçtanda çok memnunum:)ama sana antepte önerebileceğim bazı isimler var.Çünkü ben anteptekileri çokkkkkk araştırmıştım.birincisi fiyatları yüksek ama PROF.DR.MEHMET MUTAF.süperrrrr doktor canım.Hatta bu sitede peluştuğçe diye bir arkadaş var.Onun burnunu mutaf düzeltti 4 ameliyattan sonra 5.yaparak.Oda çok memnun.ıkinci doktor:ROHAT KUTLAY.bU DOKTORDA ÇOK ıYı DıYORLAR.aNTEP SOSYETESıNıN DOKTORLARINDAN CANIM:))
Rohat bey herhangi bir hastanede calismiyor kendi muayenehanesi var bn de 15 gun oldu ameliyat olali siddetle tabvsiye edecegim bi doktor cok iyi is cikarmasinin yani sira cok srmpatik iletisimi de cok guclu biri:)
Seçimimi Rohat Kutlaydan yana kullandım çok memnunum :) yaklaşık 6 aylık titiz bir araştırma))) doktor doktor gezme ve hatta hastalarıyla yuzyuze goruşme sonucu tabiki. İşini iyi yapan guvenilir bir doktor ayrıca çokta tatlı bir insan, şu an henuz bandajlarım açılmadı ama ben burnumu sevmeye başladım bile,son halini gormeyi merakla bekliyorum. Dusunen arkadaşlar bana ulaşırlarsa tum sorularını cevaplarım.
Kızlar Ekim ayında Dr Coşkun Erçel den ameliyat tarihi aldım, aynı anda hem burun hem de göğüs protezi taktıracam. Coşkun beyin hastası olan var mı içinizde yorum alabilir miyim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
üstünden zaman geçmiş ama inş çabucak merakımızı giderirsiniz çook merak ediyorum ikisi aynı anda nasıl oldu iyileşme süreci sonuç?? inş memnun kalmışsınızdırKızlar Ekim ayında Dr Coşkun Erçel den ameliyat tarihi aldım, aynı anda hem burun hem de göğüs protezi taktıracam. Coşkun beyin hastası olan var mı içinizde yorum alabilir miyim😊
Baya pahalı diye biliyorum 7 binden yukariMehmet mutafi bende duydum cok ovulen biri fiyat hakkinda bilgisi olan varmi acaba cok mu fazla aliyor![]()
SonKızlar Ekim ayında Dr Coşkun Erçel den ameliyat tarihi aldım, aynı anda hem burun hem de göğüs protezi taktıracam. Coşkun beyin hastası olan var mı içinizde yorum alabilir miyim😊
Merhaba canım hala memnun musun ? Coşkun erçel hakkında bir bilgin var mıSeçimimi Rohat Kutlaydan yana kullandım çok memnunum :) yaklaşık 6 aylık titiz bir araştırma))) doktor doktor gezme ve hatta hastalarıyla yuzyuze goruşme sonucu tabiki. İşini iyi yapan guvenilir bir doktor ayrıca çokta tatlı bir insan, şu an henuz bandajlarım açılmadı ama ben burnumu sevmeye başladım bile,son halini gormeyi merakla bekliyorum. Dusunen arkadaşlar bana ulaşırlarsa tum sorularını cevaplarım.
Bende aynı sorunu yaşıyorum.iyi doktor konusunda ama geçen Bi arkadaş söyledi tammed hastanesinde Ufuk tekbaş diye Bi Bi doktor varmış ameliyatları güzelmiş...kızlar merhaba bende burun estetiği olucam doktor konusunda kararsızım yardıöcı olurmusunuz