Gaziantep'te ameliyat olan var mı? ben memnun değilim...

evet duydum o doktoru hatta bi tanıdığım ufuk beye olmuştu memnun kalmış. bende kararsızım sankoda recep anlatıcı varmış onun hakında bi fikrin varmı
Yok canım tanımıyorum bide Serap adında Bi doktor varmış soyadını şimdi hatırlayamadım Antep'te çok en iyi doktorlardanmış kıvırcık saçlı Bi doktor.işte insan korkunca böyle hep erteleniyo

Yok canım tanımıyorum bide Serap adında Bi doktor varmış soyadını şimdi hatırlayamadım Antep'te çok en iyi doktorlardanmış kıvırcık saçlı Bi doktor.işte insan korkunca böyle hep erteleniyo
evet biliyorum serap hanımı evet çok övüyorlar ama kulak burun boğaz uzmanı o. ben plastik cerrah istiyorum. çünkü ne kadarda olsa plastik cerrah burun tasarımında daha iyi olur diye düşünüyorum. ama eğer burnunuzla ilgili bir sağlık sorununuz varsa kbb uzmanı olması daha iyi

Rohat kutlaya asla burun ameliyatı yaptırmayin arkadaşlar nefesinizden olmak istemiyorsanız görüntüyü hiç bahsetmek istemiyorum bile...

Saol angell ROHAT KUTLAY baska alanlarda iyi olabilir fakat burun estetigi konusunda yetersiz bile diyemiyorum hic bilgisi yok sirf para icin insanlarin hayatlarini mahvediyorlar.

Ben o doktorçla görüştüm biraz dengesize benziyor Tammed hastanesinde Ali Bülent Afat var kızlar birde onla görüşün 1.500 milyar istedi ayrıca kapalı ameliyat yapıyormuş becerikliye benziyordu
Yakup sariguneyle görüştüm dediniz. Fiyat konustunuz mu kaca yapıyormuş ameliyatı ??

Kızlar çok kararsızım artık bıktım kbb mi plastik cerrah mı?burnumda az bişey kemik eğriliği var kbb ye gittim yaparız dediler,plastik kemik eğriliği yapamaz dedi.plastiğe gittim biz yaparız görsellik açısındanda memnun kalırsınız.ama kbb görsellik açısından yetersiz dedi.bilmiyorum ne yapayım

Kızlar çok kararsızım artık bıktım kbb mi plastik cerrah mı?burnumda az bişey kemik eğriliği var kbb ye gittim yaparız dediler,plastik kemik eğriliği yapamaz dedi.plastiğe gittim biz yaparız görsellik açısındanda memnun kalırsınız.ama kbb görsellik açısından yetersiz dedi.bilmiyorum ne yapayım
Sana tavsiyem canım eğer eğriliğin ciddi bir boyutta değilse asla ameliyat olma.Kbb falan farketmez.Ben 2 defa ameliyat olmuş birisi olarak diyorumki pişman olursun

Sana tavsiyem canım eğer eğriliğin ciddi bir boyutta değilse asla ameliyat olma.Kbb falan farketmez.Ben 2 defa ameliyat olmuş birisi olarak diyorumki pişman olursun
Ama Can'ım görsel olarakta çok kötü duruyo kemerli ve ucu düşük gülerken sanki ağzıma düşücek öz güvenim sarsıldı gülmüyorum artık bile ::((

Delidolumm/nerde oturuyorsun?hangi doktora ameliyat oldun.bide Bi sakıncası yoksa öncesi sonrası fotonu görebilirmiyim?

Delidolumm/nerde oturuyorsun?hangi doktora ameliyat oldun.bide Bi sakıncası yoksa öncesi sonrası fotonu görebilirmiyim?
Kapalı olduğum fotomu çekmek istemiyorum canım ki zaten önceki fotolarımın hepsini imha ettim:KK48:
Seni burnun sonradan mı bozuldu yoksa doğuştan mı böyle

Kapalı olduğum fotomu çekmek istemiyorum canım ki zaten önceki fotolarımın hepsini imha ettim:KK48:
Seni burnun sonradan mı bozuldu yoksa doğuştan mı böyle
Hımm tamam Can'ım hani özel mesaj olarakta atabilirsin.neyse sorun değil.burnum sanırım doğuştan.hangi doktorlara ameliyat oldun?bide tammed hastanesinde Ufuk tekbaş var kbb doktoru Bi fikrin varmı acaba?

Back
X