S shd Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 12 0 36 Kahramanmaraş 17 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shd #1 arkadaşlar gaziantepte suzan tıp merkezinde doç. özkan aydın leyleğe gittim. bilgisi olanlar var mı? nasıl bir hekim? bigilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar gaziantepte suzan tıp merkezinde doç. özkan aydın leyleğe gittim. bilgisi olanlar var mı? nasıl bir hekim? bigilerinizi bekliyorum.
ruya81 Nirvana Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 70 2 621 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shd #2 shd .!.: arkadaşlar gaziantepte suzan tıp merkezinde doç. özkan aydın leyleğe gittim. bilgisi olanlar var mı? nasıl bir hekim? bigilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... merhaba memnun kaldınmı bence çok kaba sert hgıcık uyuz herşey canımı çok yaktı konuşması berbat.size nasıl davrandı acaba
shd .!.: arkadaşlar gaziantepte suzan tıp merkezinde doç. özkan aydın leyleğe gittim. bilgisi olanlar var mı? nasıl bir hekim? bigilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... merhaba memnun kaldınmı bence çok kaba sert hgıcık uyuz herşey canımı çok yaktı konuşması berbat.size nasıl davrandı acaba
leyla4627 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2012 1.182 90 158 39 29 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shd #3 suzan tıp merkezini ilk defa duydum.en sık duyduğum çocuk konusunda prof.irfan kutlar başka bi dr a gidiyodum ama şimdi irfan beye gidiyorum çok bilğili bi dr bi o kadar da paracı!! muayene ücreti 250 tl
suzan tıp merkezini ilk defa duydum.en sık duyduğum çocuk konusunda prof.irfan kutlar başka bi dr a gidiyodum ama şimdi irfan beye gidiyorum çok bilğili bi dr bi o kadar da paracı!! muayene ücreti 250 tl