Gaziantep'te Doktor Önerisi

canim sen melek ekiciyemi gidiyorsun..o dokrt cok ama cok iyi grcekten tavsiye ederim bende herkes gitsin cok memnun kalicaksiniz..ve giden olursa yurtdisindan hastanin slm var desin kesin bilir beni..cok ii doktorum...

canim özkan leyleki hic duymadim umarim yardmci olurlar arkadslar sana...
teravet elif hanim nerde ibrahim beyi bend eduydum cok iyi diolr ama bnimiom yinede...

arkadaşlar özkan leylek branşında uzman doktor ben onun tedavisiyle ikiz annesi oldum herkese tavsiye ederim çok ilgileniyor hastasıyla. gidin önce bi görüşme yapın ondan sonra kafanıza uymazsa gitmezsiniz ama tavsiye ederim

bende gaziantepteyim
medical park gönül kazezogluna gidiyorum bilgili bir bayan tavsiye ederim
ibrahim büyükbeşe yaşlandı artık

bende arif deniz in çok iiolduğunu duydum. arkadaşım doğum yaptı. yaşam hastanesinde çalışıyor.. bende sanko da doğum yapmak istediğimden bi türlü karar veremiyorum..

bende medical park hastanesinde naile öztemiz e gittim memnun kalmadım çok ilgisiz konuşmaktan aciz. şuanda dr arıyorum hatem hastahanesinde ali ovayolunu önerdi bir arkadaşım bakalım araştırıyorum daha.

ayy kızlar bir an kendimi gazintepde zannettim.eşim memur gurbetciyiz yani.bende 2.5 aylıkken hatemde bülent gürkan kahramana geldim çok memnun kaldım ilgisinden dolayı doğumuda orda yapmayı düşünüyorum. bana bir fikir verseniz çok sevinirim kararsızım.

ben hatem hastanesinde yılmaz genco var adam gerçekten hasta psikolojısını çokçok iyi anlıyo özkan leylek te oraya gidenler mecburiyetten gidiyo bence adamın bilgisi iyi olabilir maa yanındaki çalışanlar insanı azarlayo kafasına göre hastayı alıyorlar bidefa randevu saatinden en az 2 saat sonra muayene olabiliyorsunuz tavsiye etmem

ya ben artık doktorlardan illallah ettim doktorların bazısı cidden şımardı bülent gürkan çok iyi bi doktor gerçekten bilgisine güvenebilirz ama çok şımardı çok talep olduundan 2 dk sını zor veriyo hastasına çok doktor araştırdım en başta hastane önemli diye düşündüm şimdi sankoya karar kıldım dr esra özkaplana gidiyorum kıpır kıpır tatlı bi hanım ben şimdilik memnunum doğumuda orda yapmak istiyorum bakalım artık birazda şans işi diye düşünüyorum acaba esra hanıma giden doğum yapan arkadaşlar varmı .....

aaa benim doktorum mükemmel bi doktor tek kelime ile

bülent beye gidiyorum ama 2 defa gittim bayağı iyi ilgilendi doktor dğeiştirmekde istemiyorum ama napsam ki?

bülent beye gidiyorum ama 2 defa gittim bayağı iyi ilgilendi doktor dğeiştirmekde istemiyorum ama napsam ki?

bilemiyorum canım ama şans işi birazda doktor hasta uyumu çok önemli bence biz uyuşmadık galiba benim akrabalr hep ona giderdi çok memnunlardı ilk başlarda sonra onlarda beğenmedi benm düşündüğüm gibi düşündüler ama yine söylüyorum bilgisine güvenebilinecek bi doktor bakalım artık e bi de senle ilgileniyosa bırakma tabi güven duygusunu yaşatıyosa çok güzel

evet 2 dir gidiyorum çok memnunum bnde hemşire tanışımız vaar onun tavsiyesi üzerine gittim ama memnunum kararsız kaldım doğumda orda istiyorum çünkü

arkadaslar peki Nurettin Kavcı'ya giden var mı? arkadaslarım cok methetmişti bende ona gidiyorum ama hastanede diilde bi tıp merkezinde çalısıyor..Baska önerileriniz varsa gercekten isime yarayacak tsk

arkadaslar peki Nurettin Kavcı'ya giden var mı? arkadaslarım cok methetmişti bende ona gidiyorum ama hastanede diilde bi tıp merkezinde çalısıyor..Baska önerileriniz varsa gercekten isime yarayacak tsk

CANIM O DOKTORA BENİM KUZENİM GİDİYO çok memnun kalmıştı herkese onu öneriyo ama ben artık doktor değiştirmek istemiyorum başka bilen varsa yorumlarını bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…