CANIM O DOKTORA BENİM KUZENİM GİDİYO çok memnun kalmıştı herkese onu öneriyo ama ben artık doktor değiştirmek istemiyorum başka bilen varsa yorumlarını bekleriz
arkadaslar peki Nurettin Kavcı'ya giden var mı? arkadaslarım cok methetmişti bende ona gidiyorum ama hastanede diilde bi tıp merkezinde çalısıyor..Baska önerileriniz varsa gercekten isime yarayacak tsk
arkadaslar suzan tıp merkezine gitmekten vazgeçtim.çatlatma iğnesinin yanlıs verilmesi sonucu kistim olustu.oradaki diğer doktor Özkan Aydın Leylek gayet ilgili ve bilgili geldi ama tıp merkezi olduğu için bütün tahliller vs dısarda yapılıyor..
Bende tıp fakültesinde çalısan bi prof.un İrfan kutların özeline gitmeyi düsünüyorum en azından tahlillerim filan tıp fakültesinde yapılır.Bu doktorun hastası varsa lütfen yazar mı ya da böle hem devlette çalısan hem özeli olan bi doktor biliyorsanız gaziantepte.Bugün regl oldum 3.günü gitmem lazım o yüzden acil.Bilen varsa ya da yorum yazmak isteyen olursa cok sevinirim..
canım ben o dediğin doktoru bilmiyorum malesef ama özkan leylek hakkında iyi şeyler duymadım bi tane daha gaziantepdeki doktorlar diye başlık vardı orda bi kadının başına kötü şeyler gelmiş çok tırstım o doktordan ya bazı doktorlar çok paracıl bilmiyorum yani sende kist sorunu var anladığımkadarıyla demi
ya ben artık doktorlardan illallah ettim doktorların bazısı cidden şımardı bülent gürkan çok iyi bi doktor gerçekten bilgisine güvenebilirz ama çok şımardı çok talep olduundan 2 dk sını zor veriyo hastasına çok doktor araştırdım en başta hastane önemli diye düşündüm şimdi sankoya karar kıldım dr esra özkaplana gidiyorum kıpır kıpır tatlı bi hanım ben şimdilik memnunum doğumuda orda yapmak istiyorum bakalım artık birazda şans işi diye düşünüyorum acaba esra hanıma giden doğum yapan arkadaşlar varmı .....
meraba kızlar hamişler için Allah sağlıklı,sıhhatli doğum nasip etsin.
ben 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım benim sebebsiz infertilite teşhisi konuldu yani bende ve eşimde bi sorun yok ama olmuyo işte.
ilk gittiğim dr tahsin gümüşburundu fena değildi,sonra hatem hastanesine yılmaz gencoya gittim çok iyi bi dr du çok ta anlayışlı birisi,geçen hafta bülent beye gittim çok detaylı ilğilenmedi hatta asıl rahatsızlığımı söyleyemedim bile,hemen ayaklandı,bende amerikan hastanesinde ramazan beye gittim çok ta iyi bi doktor tavsiye ederim.
benim asıl dr um konukoğlunda ibrahim özdurak çok sempatik,hastasının maddiyatını düşünen bi dr,benim 2aşılamamıda o yaptı şimdi kist çıktığı için 3.aşılamam ertelendi bu ayın sonunda adet olursam 3.aşılama yapılıcak
şimdi sizden tavsiyem 3.aşılama için aynı dr a gitmemimi tavsiye edersiniz,yoksa önerdiğin başka bi dr varmı aşılama için??
bülent bey adetin 2.günü gel dedi aşılama için,ramazan beyde 3.günü gel dedi aşılama için,lütfen yardım edin kafam çok karıştıı
merhaba bayanlar
ben g.antebe yakın bir ilde otururken tesadüfen hayat hastanesinde Abdülhamit Soysala gittim ve ilk doğumumu onda yaptım ve 2.çocuğumada kısa sürede hamile kalınca daha uzak bir yere gitmeme rağmen,doktorumdan memnun kaldığım için tekrar ona gittim..ve şimdi 3.doğumum olacak inşaallah ve ben yine hamit beye gidiyorum..hamit bey vana gitse son ayımı denk getirir vana gider hamit beyde doğumumu yapardım.hamit beyin eli çok hafif..ardarda sezeryan olmama rağmen 2 günde ayağa kalktım...
Hayat hastanesi öyle lüx bakımlı bir hastane değil ama doktor süperr...bir kere gidin pişman olamayacaksınız inanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?