Gaziantep'te Doktor Önerisi

CANIM O DOKTORA BENİM KUZENİM GİDİYO çok memnun kalmıştı herkese onu öneriyo ama ben artık doktor değiştirmek istemiyorum başka bilen varsa yorumlarını bekleriz

tsk cvp için bende duyarsam yazarım baska bi doktoru

arkadaslar peki Nurettin Kavcı'ya giden var mı? arkadaslarım cok methetmişti bende ona gidiyorum ama hastanede diilde bi tıp merkezinde çalısıyor..Baska önerileriniz varsa gercekten isime yarayacak tsk

nurettin kavcıyı bende duydum güzel doktor ama yılmaz genco var hatem hastanesinde o doktor da çok iyi ben bülent gürhan kahramana gitmeseydm ona gidecektim ikiside ii doktorlar

arkadaslar suzan tıp merkezine gitmekten vazgeçtim.çatlatma iğnesinin yanlıs verilmesi sonucu kistim olustu.oradaki diğer doktor Özkan Aydın Leylek gayet ilgili ve bilgili geldi ama tıp merkezi olduğu için bütün tahliller vs dısarda yapılıyor..
Bende tıp fakültesinde çalısan bi prof.un İrfan kutların özeline gitmeyi düsünüyorum en azından tahlillerim filan tıp fakültesinde yapılır.Bu doktorun hastası varsa lütfen yazar mı ya da böle hem devlette çalısan hem özeli olan bi doktor biliyorsanız gaziantepte.Bugün regl oldum 3.günü gitmem lazım o yüzden acil.Bilen varsa ya da yorum yazmak isteyen olursa cok sevinirim..

canım ben o dediğin doktoru bilmiyorum malesef ama özkan leylek hakkında iyi şeyler duymadım bi tane daha gaziantepdeki doktorlar diye başlık vardı orda bi kadının başına kötü şeyler gelmiş çok tırstım o doktordan ya bazı doktorlar çok paracıl bilmiyorum yani sende kist sorunu var anladığımkadarıyla demi

suan kistim yok ama 2 kez ameliyat oldum o yüzden doktorun iyi olması cok önemli nurettin kavcı,özkan aydın leylek e gitmicem artık Prof.a gideyim persembe yazarım burada

cnm Kemal Bayındır nerde çalısıyor özeli var mı? bide tahlil ve operasyon gerektiricek bi durum olursa nerde yapılıyor benden büyük ihtimalle rahim filmi isticek yani nerde yapılabilir özeline gidince herhangi bi hastanede çalısıyor mu cok sordum ama aydınlat cnm beni lütfen

canım kusura bakma yeni gördüm ben pek aktif deilim soruna gelince biraz geç olacak ama yinede cevaplıyım doktorlar sitesi var orda özel yeri var ayrıca google ismini yaz çıkar canım kemal bayındır dogum klinigi diye yani umarım yardımcı oldum

Ben de Bülent Beye gittim bir kaç kez. Boş gebelikten dolayı kürtaj olmam gerekiyordu, tavsiye üzerine bulduk. Açıkcası Hatem hastanesi daha önce hiç gitmediğim bir yerdi. Neyseki sorunsuz bir şekilde atlattım. Hastane şartları konusunda hala tereddütlerim var. Doktor çok yoğun, maalesef bu durum tüm önerilen doktorlar için geçerli. ya paraya kıyıp özel doktora gidicez ya da bunu çekeceğiz.
Öncesinde Yurdanur açılmış (bana boş gebelik geçirdiğim haberini başkasıyla telefonda konuşurken araya sıkıştırarak söyledi, bir de kadın olacak insan psikolojisinden bir haber doktor hnm)ve Sevgi ... ye gitmiştim. pek memnun kalmadım açıkcası. Keşke bu bayan doktorlar azıcık daha duyarlı olsalarda biz de erkek doktorun karşısında utanıp sıkılmasak ama zorla erkek doktorlara muhtaç ediyorlar insanı.

merhaba bayanlar

ben g.antebe yakın bir ilde otururken tesadüfen hayat hastanesinde Abdülhamit Soysala gittim ve ilk doğumumu onda yaptım ve 2.çocuğumada kısa sürede hamile kalınca daha uzak bir yere gitmeme rağmen,doktorumdan memnun kaldığım için tekrar ona gittim..ve şimdi 3.doğumum olacak inşaallah ve ben yine hamit beye gidiyorum..hamit bey vana gitse son ayımı denk getirir vana gider hamit beyde doğumumu yapardım.hamit beyin eli çok hafif..ardarda sezeryan olmama rağmen 2 günde ayağa kalktım...

Hayat hastanesi öyle lüx bakımlı bir hastane değil ama doktor süperr...bir kere gidin pişman olamayacaksınız inanın...

meraba kızlar hamişler için Allah sağlıklı,sıhhatli doğum nasip etsin.

ben 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım benim sebebsiz infertilite teşhisi konuldu yani bende ve eşimde bi sorun yok ama olmuyo işte.

ilk gittiğim dr tahsin gümüşburundu fena değildi,sonra hatem hastanesine yılmaz gencoya gittim çok iyi bi dr du çok ta anlayışlı birisi,geçen hafta bülent beye gittim çok detaylı ilğilenmedi hatta asıl rahatsızlığımı söyleyemedim bile,hemen ayaklandı,bende amerikan hastanesinde ramazan beye gittim çok ta iyi bi doktor tavsiye ederim.

benim asıl dr um konukoğlunda ibrahim özdurak çok sempatik,hastasının maddiyatını düşünen bi dr,benim 2aşılamamıda o yaptı şimdi kist çıktığı için 3.aşılamam ertelendi bu ayın sonunda adet olursam 3.aşılama yapılıcak

şimdi sizden tavsiyem 3.aşılama için aynı dr a gitmemimi tavsiye edersiniz,yoksa önerdiğin başka bi dr varmı aşılama için??

bülent bey adetin 2.günü gel dedi aşılama için,ramazan beyde 3.günü gel dedi aşılama için,lütfen yardım edin kafam çok karıştıı

Yılmaz Genco sizinle yeterince ilgilendiyse neden değiştirdiniz ki? Doktorların ekranlarında daha önceden aynı hastaneden kime gittiysen görünüyor. Ben doktor olsam sürekli doktor değiştiren bir hastaya bakmak istemezdim. Bence tez zamanda birini kendine doktor seçip onda devam etmen. Yoksa her seferinde baştan derdini anlatmaya çalışırsın. aslında sana diyorum ama ben de senin gibi kararsız kalıp hamileliğimin ilk 6 haftası çeşit çeşit doktora gitmiştim. Bir sebepten dolayı gittiğim aile hekimime biraz kanamam olduğunu söylediğimde hemen doktorunu ara sor demişti. Ama benim arayabileceğim bir doktor yoktu. Bundan dolayı artık doktor değiştirmemem gerektiğini anladım. Umarım tez zamanda bir bebeğin olur...

benmde 3.gebeliğim ilk olarak bizede nida hanımı önerdiler kadın iyi ama o nasıl bi hastaneydi öle tıklım tıklım bi daha kesinlikle gitmem dedim sonrada medikal parkta çağlar beye gittik çokta iyi bir doktordu ama 3.gidişimizde hastaneden ayrılmıştı en son konukoğluna karar verdik ve şimdi esra hanıma gidiyorum oda çok iyi bi doktor memnunum rabbim yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…