Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep'te önereceğiniz tüp bebek merkezleri nelerdir?

ogrtmn

canım oğlum
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
644
19
118
Şanlıurfa
Arkadaşlar ben mersin tüp bebek merkezinde ilk denememi yaptırdım ama olmadı .çalıştığım için sene içinde bana en yakın yer gaziantep.antepte önerebileceğiniz sırf bu işi para için yapmayan, hastasıyla gerçekten ilgilenen ,en önemlisi moralini yüksek tutan bir merkeze ihtiyacım var .

bu başlıkta konu açılmış ama verilen cevaplar başlığın dışına kaymış olduğundan yeni konu açmak zorunda kaldım .

yardımlarınıza ,öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var...

merhaba oncelıkle gecmıs olsun ılk tedavı ıcın.mersınde mı yasıyorsunuz?ben adanadayım da burada denedım ıkıncı tedavımı memnun kaldım sayılır merkezımden.nıye gazıantepı dusunuyorsunuz?

Arkadaşlar ben mersin tüp bebek merkezinde ilk denememi yaptırdım ama olmadı .çalıştığım için sene içinde bana en yakın yer gaziantep.antepte önerebileceğiniz sırf bu işi para için yapmayan, hastasıyla gerçekten ilgilenen ,en önemlisi moralini yüksek tutan bir merkeze ihtiyacım var .

bu başlıkta konu açılmış ama verilen cevaplar başlığın dışına kaymış olduğundan yeni konu açmak zorunda kaldım .

yardımlarınıza ,öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var...

öncelikle geçmiş olsun inşallah mutlu sona ulaşırsınız mersinde gözde tüp bebekte mi denediniz?

merhaba oncelıkle gecmıs olsun ılk tedavı ıcın.mersınde mı yasıyorsunuz?ben adanadayım da burada denedım ıkıncı tedavımı memnun kaldım sayılır merkezımden.nıye gazıantepı dusunuyorsunuz?

temmuz ayında ilk denemem oldu ağustos ayında 2. yi hemen yaparlar mı bilmiyorum vücudumun dinlenmesi gerekmiyor mu?öğretmen olduğum için eylülde urfada olmak zorundayım mersin ya da adanaya gidip gelmek saçma olur en yakın antep benim için adana düşünecek olursam seneye yaz tatiline kalacak tedavi ben de çok geciktirmek istemiyorum canım.sen adanada nerde yaptırıyorsun ben yaz tatilimi mersinde geçiriyorum yani benim için en mantıklı yer mersindi.bana adanada önereceğin yer olursa seneye karar verirsem tedavi için düşünürün çok yardımın olur

tedavin hayırlı olsun canım inş mutlu son olur hepimiz için çünkü gerçekten çok sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz hiç kolay değil...

canım ben gaziantepte yaiıyorum fazla bi bilgiye sahip diilim ama antepte en iyi olarak bildigim eurofertil tüp bebek merkezi var bide sanko hastanesindeki doktorlar cok güzel en iyi olarak gördüklerim bunlar Allahım tez zamanda bebegine kavuştursun seni.

slm cnm....bende urfa'da oturuyorum bayramdan sonra gazıeurofertılde tedavıme başlayacağım nısan ayında gıdıp bırebır görusmustum dr la ınanılmaz bır elektırık aldımm tek eksısı tek yumurta transfer edıyorlar 35 yaş altına ve kesınlıkle esneklık yapmıyolar çift emriyo için
3700 merkez fıyat ıstedı artı ılaçlar
hayırlı olsun umarım yardımcı olabılmısımdır rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın ınşlh.....

tşk ederim. evet gözde de yaptırdım siz de mi tedavi oluyorsunuz?hangi aşamadasınız?mersinde misiniz?

canım ben mersin gözde de üç defa yaptırdım olmadı.şimdi acıbademde yaptıracağım.gözde ile ilgili pek güzel anım olmadı malesef neyse yeniden gözdeyi tavsiye etmem sana ama yine sen bilirsin canım....inşallah başarılı olur bebişlerine kavuşursun

adanada başkent hastanesi var canım ekipleri iyi ama kalabalık diğer yerlerdeki gibi çok özel ilgi beklemeyeceksin...ama başarılılar tabi kısmetten ötesi yok...

canım ben mersin gözde de üç defa yaptırdım olmadı.şimdi acıbademde yaptıracağım.gözde ile ilgili pek güzel anım olmadı malesef neyse yeniden gözdeyi tavsiye etmem sana ama yine sen bilirsin canım....inşallah başarılı olur bebişlerine kavuşursun

hangi şehirdeki acıbademde yaptıracaksın canım. daha önce birebir görüşme yaptın mı?bir de gözde de yaşadığın sorun
nedir?açıkça yazarsan sevinirim.özelime de yazabilirsin.çünkü tekrar görüşmeye gideceğim beni uyarırsan çok iyi olur.zaten çok ilgisizler ve doğru dürüst bilgi vermiyorlar.hasta ve doktor ile ekibi arasındaki ilişki ile güven duymak çok önemli... ne bileyim işte... tekrar hüsranla sonuçlansın istemiyorum...yaşadıklarını benimle paylaşırsan çok sevinirim.

hangi şehirdeki acıbademde yaptıracaksın canım. daha önce birebir görüşme yaptın mı?bir de gözde de yaşadığın sorun
nedir?açıkça yazarsan sevinirim.özelime de yazabilirsin.çünkü tekrar görüşmeye gideceğim beni uyarırsan çok iyi olur.zaten çok ilgisizler ve doğru dürüst bilgi vermiyorlar.hasta ve doktor ile ekibi arasındaki ilişki ile güven duymak çok önemli... ne bileyim işte... tekrar hüsranla sonuçlansın istemiyorum...yaşadıklarını benimle paylaşırsan çok sevinirim.

istanbul acıbademde yaptıracağım canım...takiplerim mersinde olacak...opu ve transfer için gideceğim bülent hocaya...mersin gözdeye hastanesinde 3 defa yaptırdım orada necip hoca var.önceden konuştuysan iyi niyetli sıcak tavırlı bir doktor.ilk iki denememi o yaptı.tutunma olmayınca benden herhangi bir tahlil istemedi denemeye devam etmelisin hatta kampanyamız var 2 tüp bebek yaptırırsan şu fiyat olur diye...bu arada ilk denemeden 2 tane dondurulmuşlarım vardı...bu arada prof ahmet zeki ışık ve kaan hoca(şimdi kayseri acıbademde) gözdeye geldiler.15 gün sonra necip hoca ve ekibi gitti.ben 3.denemeyi kaan hocada yaptım malesef olmadı. lab. ortamını değiştirdiler çünkü dediklerine göre çok kötüymüş.benim dondurulmuşlarım var onları koyalım dedim.bu seferde malesef dondurulmuşları çözüyoruz ama hepsi ölü çıkıyor çünkü sağlıklı dondurulmamışlar demezler mi? ben yıkıldım.sonra kaan hoca ve ekibini yolladı hastane yönetimi neden mi?SEN VE EKİBİN BİZE PARA KAZANDIRAMIYORSUNUZ demişler...sonra yeniden necip ve ekibi geldi.geçen dosyamı almaya gittiğimde ne göreyim?bilgi işlemde çalışan kızları hemşire yapmışlar....olay bu canım ama yine de sen bilirsin orada tedavi görüp de hamile olan yok mu var? ama kesinlikle kampanyasına girme derim.yaptırırsan 1 deneme yaptır.inşallah o da tutar da sende bir daha sıkıntı çekmezsin...

Gaziantepte yaşıyorum tüp bebek yaptırmadım ama doktorum eurofertilin doktoru Fuat Aksoy çok iligili çok bilgi veren rahatlatan bi doktordur ancak tüp bebek konusunda nasıllar bilgim yok...

konu sahibi basladı mı acaba tedaviye bende gaziantep eurofertil düsünüyrum memnun kalanlar/kalmayanlar yazabilirse fikir alısverisinde bulunabiliriz

Arkadaşlar bende antep'te tüp bebek düşünüyorum.sanko ve eurofertil arasında gidip geliyorum.yaptıran arkadaşlar lütfeeeen bilgilendirsin

Fuat beyle bir tanıdığım vasıtasıyla gebeliğimi sonlandırmak için muayene oldum . Kendisi bana genel olarak tüp bebek yaptığını gebelik sonlandırma ameliyatını prensip olarak yapmadığını ortak arkadaşımızın hatrını kıramayacağını belirtti. Gizlilik konusunda oldukça hassas olduğunu kendi muayenehanesindeki çalışanlarına bile gebelik sonlandırma için geldiğimi katiyen söylememem gerektiği konusunda uyardı. Ben de anlayışla karşıladım hem istenmeyen bir gebelikti dolayısıyla gözüm bir şey görmedi . Fuat bey ameliyatı bir hastanede kist ameliyatı olarak göstereceğini belirtti.
operasyonu olduğum hastaneye ödememi yaptım ve çıktım. Fuat bey telefonla beni taciz etmeye sürekli olarak para istemeye başladı. Ortak arkadaşımıza da mesajlar attı, tüm mesajlar bende duruyor . Bunlar yetmemiş gibi babamın telefonunu bulup babamı gecenin bir yarısı arayıp kalp krizi geçirmesine neden oldu. Tavsiye etmiyorum kendisini. Savcılığa da durumu bildirir şikayetimi yapacağım sadece bozulan psikolojimin toparlanmasını bekliyorum .
herkese saygılar

Back
X