gaziantepte tüp bebek nerde yaptırılır,yaptıranlar tavsiyeler?

toobe

♥mY littlE sUnsHine♥
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
1.184
3
116
Diğer
Arkadaslar evet baslıkta da belirttiğim gibi bi tüp merkezi önerisi olan var mı?
Benim tüplerde sorun bekarken 2 kez kist ameliyatı olmustum 8 aydır deniyoruz olmuyo (klomen,iğne vb)
rahim filmi çektirdim tüplerin basında yapısıklık varmıs
doktor kendiliğnden olması mucize dedi cok beklersiniz dedi
yasım 27 esimde 27
1 yıl beklesek mi acaba cok mu erken telaslanıyoruz diyoruz sonrada ama sorun belli işte diyoruz..hazır tatilken arastırıp baslayalım tedaviye diyoruz..
aslında bi doktorum var ama tecrübeli arkadaslardan fikir edinmek istiyorum

Son düzenleme:
Gaziantep'te Sanko Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ben,
şuan 10 haftalık hamileyim, benimde tüplerim tıkalıydı ve ilk denemede çok şükür tuttu ,
benimde yaşım 27 eşimin de öyleydi, bence zaman kaybetmeden başlayın derim umarım
sende pozitif sonuç alanlardan olursun...

Gaziantep'te Sanko Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ben,
şuan 10 haftalık hamileyim, benimde tüplerim tıkalıydı ve ilk denemede çok şükür tuttu ,
benimde yaşım 27 eşimin de öyleydi, bence zaman kaybetmeden başlayın derim umarım
sende pozitif sonuç alanlardan olursun...

cnmm hayırlı olsun cok sevindim..
suzan tıp merkezine gittim onlar ankaraya yolluyormus
eurofertil pek içime sinmedi
biraz bilgi alabilirmiyim senden tedavin ne kadar sürdü memnun kaldın mı doktorum kimdi bide maliyeti ne kadardı
cok soru sordum kusura bakma ama gercekten cok stres yapıyorum ve güvenilir bi yerde yapmak istiyom

pulpy cvp bekliyorum cnm..

Suzan Tıp merkezini bende duydum, ama bütün aşamalarını burda yapabilecek bir hastane varken
Ankara ya gidip gelmek bana mantıklı gelmedi, demekki burada yeterli labratuvar su bu ortamları yok ki
Ankara da devam ediyorlar,
tedavi bize ,ilaçlarımızı da merkez veriyordu 5.000 - 5.500 TL ye mal oldu
daha ayrıntılı bilgi istersen özelden yaz cevaplarım canım

kızlar bende aşılama olacm medicalparkta tedavıye baslamayı dusunuorum daha once muane olan warmı orda?

kızlar bende aşılama olacm medicalparkta tedavıye baslamayı dusunuorum daha once muane olan warmı orda?

cnm medical parka bi kere gitmiştim bayan bi doktora pek memnun kalmamıstım ama iyi doktorlar varmıs orda die duydum eger doktoruna güveniyorsan devam et orda sorun neydi sizde cok gecmiş olsun

pulpy merhaba bende sanko da tedaviye başladım cuma günü iğneye başlayacağım sizde sorun neydi sana özelden mesaj atmak istedim ama 100 mesaj olması gerekiyormuş:( çok heyecanlıyım uyguladığın özel şeyler var mı doktorun kimdi ali bey mi bize %50 şans verdi ama bilmiyorum ne olacak

Back
X