selamlar arkadaşlar
bu sitede çok fazla kişi ve dolayısıyla çok fazla hikayeye denk geldim

okuduklarım yol gösterdi, ufuk açtı. ben de şimdi kendi yolumda sizlerden yardım istiyorum.
evliliğimiz 4 yıla yaklaştı ve hiç gebe kalamadım. bulunduğum şehirde en az 10 doktora gitmişimdir, hepsi kendince yumurta takibi, femara kullanarak yumurta çatlatarak uygulanan tedavi, aşılama vs yöntemler denedi. en son temmuzda
tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı. şimdi doktorum da beraber karar verelim diyor. ben de buradan tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmek istedim.
2021 ocak ayında aşılama yaptırdık 3 ay öncesinde ilaçlı rahim filmi çekildi. doktor hiç sorun olmadığını söyledi. sperm testinde de bir problem olmadığı söylemişti.
şimdiki tüp bebek denememde sadece kan tahlili sonucuna göre yapıldı. doktorum her şeyin süper olduğunu tutmaması için bir sebep olmadığını söyledi. olumsuz sonuçlanınca doktorum bir yol bulamıyorum her şey mükemmelken neden tutmaz bilemiyorum dedi. yeniden rahim filmi çekimi düşünüyor. sizce gerek var mı? 2 adet dondurulmuş embriyom var, bunları genetiğe göndermek mantıklı mı? yoksa kısmet deyip tekrardan transfer mi düşünmeliyiz?
sevgiler