Gaziantepte yaşayan hamileler tanışalım

zaman_zaman

Babaannem ugg giymiş :S
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
248
1
46
Sakarya
Merhabalar

Gaziantep'te yaşayan hamileler burda toplanalım, birbirimize destek olalım.

Benim ilk hamileliğim. 22 haftamın içindeyim. Antepe dair doktor tavsiyelerimizi, şehirle ilgili bilgileri paylaşalım :)

Mesela hamile kıyafeti nerede satılır antepte? :))

merhaba ben aslen izmirliyim.evlenince antebe taşındım.1 yılı geçti buraya geleli..şu an 37 haftalık hamileyim :) uzun araştırmalar sonucu hatem hastanesinde bülent gürkan kahraman adlı dr a gidiyorum..bir aksilik olmassa doğumumu orda yapmaya karar verdim :) ilgili ve bilgili bir dr arayan herkese tavsiye ederim :)kıyafet konusuna gelince ben oldum olası hamile kıyafetlerini sevmedim kendimede yakıştıramadım hiç..insanı yaşlı gösteriyor sanki çok denedim ama beğenemedim anlayacağın..zaten en tombul halinde kocaman bosbol kıyafetler hiç iç açıcı değil :) onun yerine üstlerimi L yada XL aldım kısa bile olsa beden büyüyünce boylarıda uzuyor ve rahat oluyor :) hem doğumdan sonrada giyebilirim düşüncesiyle hep öyle yaptım alışverişimi :) altlar ise yine bedenimden büyük taytlar,paçaya doğru daralan beli lastikli hani şu büyük beden kıyafet satan mağazaların en küçük bedenlerinden aldım :) haa birde eşofmanlar ve spor mağazalarında satılan cepli rahat pantalonlarla koca bir 8 ayı bitirdim :) sankoparkta bu dediklerime uygun bir çok yer var çarşıda pek göremedim ama her sanko ya gittiğimde birşeyler aldım tavsiye ederim :) hamile kaldığımda 58 kg dum şu anda 73 kg yum ama dediğim gibi bu büyük farka rağmen kıyafet problemimi mantıkla çözdüm illa şişman ve hantal görünmek zorunda değiliz değilmi ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…