Eylul ekim ayinda bende dusunuyorum. prosedur nedir acaba. Neler istiyorlar.Benim tavsiye dediğim şu, çalıştığım yerde ki bi müşterim var sağlık müfettişi onun tavsiyesi üzerine gittim
Ameliyat oldunuz mu acaba? Olduysanız memnun musunuz??Tasarım yapmıyor sanırım, ben muayeneye gittim, nasıl olur hocam doğal olurmu dedim , ne işlem yapacagını anlattı biraz ameliyat sabahıda karar veririz dedi, 400 tl tutar dedi
Çok uygun degil mı fiyatı? Neden o kadar az istiyor acaba a. Bır de dolgu da yapıyor muTasarım yapmıyor sanırım, ben muayeneye gittim, nasıl olur hocam doğal olurmu dedim , ne işlem yapacagını anlattı biraz ameliyat sabahıda karar veririz dedi, 400 tl tutar dedi
Ameliyatı oldunuz mu bende bi hafta sonraya gün aldım sizce nasılBende ameliyat günü aldım tavsiye üzerine gitmiştim, bide gazi estetik konusunda cidden iyi
Ameliyatı oldunuz mu bende bi hafta sonraya gün aldım sizce nasıl şuan ne düşünüyosunuzBende ameliyat günü aldım tavsiye üzerine gitmiştim, bide gazi estetik konusunda cidden iyi
Dun bende gorustum kendisiyle. Bana burun derimin kalin oldugunu yapsamda bisi degismeyecegini ve zor iyilesecegini soyledi. Kisaca yolladi beni :))Ameliyatı oldunuz mu bende bi hafta sonraya gün aldım sizce nasıl
Ameliyat için ne fiyat verdi?Ameliyatı oldunuz mu bende bi hafta sonraya gün aldım sizce nasıl şuan ne düşünüyosunuz
Merhaba randevu almaniza gerek yok sabah cok erken giderseniz gorusursunuz ona gorede gun veriyor. Ogleden sonra ameliyatlara giriyor.alperen beyden randevuyu nasıl aldınız acaba bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?