GAZİ'DEN DR ALPEREN TEKİN

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Arkadaşlar burda bu doktorla ilgili yorumlar var ama internette hiç bişey bulamıyorum kendisine ameliyat olanlar fikirlerini yazabilir mi ?

Birazcık ayrıntı verebilir misiniz lütfen fiyat bilgisi ? Bi d hastalarını gördünüz mü ya da size fotoğraf gösterdi mi ? Tasarım yapıyo mu :)

Tasarım yapmıyor sanırım, ben muayeneye gittim, nasıl olur hocam doğal olurmu dedim , ne işlem yapacagını anlattı biraz ameliyat sabahıda karar veririz dedi, 400 tl tutar dedi

Bana 1 hafta sonra yapalım dedi, ama ben çalışıyorum ve yıllık iznimde olabilirim onun için ben 9 haziran deyince ooo süper dedi, 25 mayıs tahlil 9 haziran ameliyat, yaklaşık 400 tl dedi, sen de mi adını tavsiye üzerine duydun

Benim de dikkatimi herkesin tavsiye aldım da gittim demesi çekti Aslında

Benim tavsiye dediğim şu, çalıştığım yerde ki bi müşterim var sağlık müfettişi onun tavsiyesi üzerine gittim

Tasarım yapmıyor sanırım, ben muayeneye gittim, nasıl olur hocam doğal olurmu dedim , ne işlem yapacagını anlattı biraz ameliyat sabahıda karar veririz dedi, 400 tl tutar dedi
Çok uygun degil mı fiyatı? Neden o kadar az istiyor acaba a. Bır de dolgu da yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…