Tüp Bebek Merkezleri gazieurofertil hakkında görüsleriinz neler???

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.665
303
363
Muğla
selam arkadaslar ben ılk denememı gazieurofertılde yaptım..cok memnun kaldımm doktorum ruşen atmaca idi... merkezde güzel.. herkes ılgılı alakalı test gunumm pazartesii orda yaptırıp sımdı bebişi olan arkadaslar varmıı??????alkisalkisalkis

narsude bende arastırırken senın yorumunu gordum sonuc ne oldu bende hazıran ayı gıbı gazıeurofertıl hastanesıne gıdecem umarım ılk denemede tutar allahım kucagımızı bos bırakmasın ınsallah

Biz de bu gün gidip Ruşen bey le görüştük. Oldukça sıcak kanlı ve ilgili davrandılar. Kesinlikle bir hastane ortaı gibi değildi. İlk defa gitmemize rağmen kendimi çok rahat hissettim. Kısmetse 1 ay sonra başlamayı düşünüyoruz. Tedavi gören arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim...

Biz de bu gün gidip Ruşen bey le görüştük. Oldukça sıcak kanlı ve ilgili davrandılar. Kesinlikle bir hastane ortaı gibi değildi. İlk defa gitmemize rağmen kendimi çok rahat hissettim. Kısmetse 1 ay sonra başlamayı düşünüyoruz. Tedavi gören arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim...

ben orada tüp bebek yaptırdım. 2009 da ruşen atmaca idi dr um. ama urfada takiplerim yapıldı. allaha şükür şimdi 4 yaşında kızım var.

ben orada tüp bebek yaptırdım. 2009 da ruşen atmaca idi dr um. ama urfada takiplerim yapıldı. allaha şükür şimdi 4 yaşında kızım var.

Peki ilk tüp bebek denemesinde mi hamile kaldınız. neler yaşadınız? çok merak ediyorum. biz 3 yıllık evliyiz. 2 yıldır tedavi görüyoruz. 3 aşılama denedik ama olmadı şimdi tüp bebek düşünmeye başladık. İnşallah Allah'ım bize de isteyen herkese de nasip eder, sizin kızınızı da Allah bağışlasın...

Back
X