Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt ben duydum. Asiti kaçınca veriyormuşsun. Hatta bir tanıdığım yaptım hiç gazı olmadı demişti.arkadaşlar bebeğin gazı olmasın diye ağzına doğar doğmaz 1 ç.k doğal maden suyu verin dediler, ebe de söylemiş bunu siz duydunuz mu ya da denediniz mi?
Yok olmuyormuş ama anne sütünden önce mi verilmeli hemen yoksa anne sütünden sonra mı bilemedim işteSonradan verilse bir aylık oldugnda etkili olur mu acaba rica etsem bilen varsa
Onu hic duymadım ama bunu çoğu kişi söylediBanada dogar dogmaz siyah trup suyu ver demişlerdi ilk verdim bi işe yaramadı![]()
Duyduğuma göre 8 , 9 ay hiç sancısı olmuyormuş ama ömürlük mu bilememBende ilk defa duydum ilginc geldi ama dogar dogmaz ver ömürlük mü gidiyo
Bana biraz sakıncalı bi durum gibi geldi canım kendin icmen yeterli olacaktirarkadaşlar bebeğin gazı olmasın diye ağzına doğar doğmaz 1 ç.k doğal maden suyu verin dediler, ebe de söylemiş bunu siz duydunuz mu ya da denediniz mi?
Canım sen sürekli rezene çayı iç ve bol bol kimyon la tüket besinlerini bebeğin 3 aylık felan olunca da bi çay kasığına bi cimdir kimyon köy sütünü sağ ver çok faydası oluyorSonradan verilse bir aylık oldugnda etkili olur mu acaba rica etsem bilen varsa
Rahatlatıcıdır ama bunlar büyük insanlar için onun midesi neki verildiği gibi illa etkisini gisterir ama bunu iyi oluoyo olarak anlamayalim belki de zarar vericidir ki hemen etki edioBana da rezene cayi var dediler gunde 2 cay kasigi veriyirum. Baya rahatlatiyir. Yanlis mi yapiyirum acaba .
Çoğu kişiden olumlu diye duydum da hatta bi ebe tavsiye etmiş işte bilemedim yine deBana biraz sakıncalı bi durum gibi geldi canım kendin icmen yeterli olacaktir
Canım sen sürekli rezene çayı iç ve bol bol kimyon la tüket besinlerini bebeğin 3 aylık felan olunca da bi çay kasığına bi cimdir kimyon köy sütünü sağ ver çok faydası oluyor