Bebek Beslenmesi gazını gidermek için...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben bikac hafta once yorum.yapmıştım gaz sancisi hakkinda. O zamanlar perisandik. Bebek aglar biz aglariz . Caresizce cabaliyorduk. Cocuk dr umuz sab simpleks kullanmamizi onerdi gaz icin. 7 ser damla gunde 3 kez
Bir de kimyonlu rezene cayi onerdi. Bebekler icebiliyormus. Eczanede satiliyor. Gunde 30 ml gece yatirmadan once dedi ama biz 10 ml yi zor iciriyoruz . Her zaman da icmiyor . Rezene cayinin bi zarari yokmus yani. Ama sab simplex cok cok iyi geldi. 1 haftada rahatladi. Artik cok korkunç aglama krizLeri yok cok şükür. Ben de biraz biraz alıştım bebek bakmaya. Yuvarlanip gidiyoruz oglusumla.

arkadaşlar bebeğin gazı olmasın diye ağzına doğar doğmaz 1 ç.k doğal maden suyu verin dediler, ebe de söylemiş bunu siz duydunuz mu ya da denediniz mi?
Ben yenidoğan hemşiresiyim bunu hiç duymadım ama gaz sürekli üretilen bir şey bunun doğru olacağını düşünmüyorum her bebeğin gazı olur kimisi daha şiddetli Yaşar bu dönemi kimisi daha kolay atar gazını her emzirme sonrası gaz çıkar uyudu diye yatırma. Bir de çok sıkıntı çekerseniz gaz damlası kullanın

Back
X