selam kızlar. benim doktorum da Avrupa Şafak hastanesine geçmiş, Akın Varlık. Önceden yıldıztabya bilgedeydi, o yapmıştı ilk doğumumu. ama avrupa şafakla ilgili pek hoş şeyler duymadım yakınlarımdan, doktordan memnunum ancak endişelerim var. tecrübesi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba canim benim doktorumda Akin bey sonunda kendime.doktordas buldgm icin cok mutluyummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim doktorum da akin bey
İlk cocugumu o dogurttu insallah ikinciye hamileysem de ona devam etmeyi dusunuyorum
Bu hastahanede fiyatlar nasil hijyen nasil arkadaslar odalar nasil banyo refakatci yatagi falan var mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım muayene ücreti 30 tl ama testler biraz pahalı maalesef ama inan odalarla ilgili hiç bilgim yok desem yeridir hiç aklıma gelmedi öğrenmek. Hastanede hijyen fena sayılmaz zaten önemli olan ameliyathanelerin hijyenle ve odaların öyle olması ben memnunum çok şükür bende ikizlerime hamileyim 9 haftalık uzunca bir süredir kendisine gidiyordum zaten şimdi bebişler için gidiyorum
Allah kucaginda gostersin insallah
Ben de hamile oldugumu yeni ogrendim. Dogumu insallah akin beyle gerceklestirmek istiyorum ama ilk aylar oraya gitmem herhalde cunku bana ters kaliyo hastahane
Amin canim sagolInsallah canim Allah razi olsun seninde hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh sen nerde yasiyorsn canim
Amin canim sagol
İstanbulda ama semtim uzak
Anladim canim zaten sonlara dogru daha cok gidiorsn biliorsn ki insllah zor olmaz senn icin
Araba park yeri var mi canim hastahanede civarinda otopark olarak
Uygunsa arabayla giderm degilse esimle hafta sonu gideriz
Benim kesin sezeryan olacagi icin (Allah nasip eder o gunleri gorursek hayirlisyla ) su zamanda yetiseyim stresim yok yani
Tesekkur ettim canmHastaneye yakin otopark var canim cumartesi 1 e kadar orda Akin bey canim ayrica bilgn olsun
Tesekkur ettim canm
Cumartesileri gitmeyi de dusuneblrm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?