Gaziosmanpaa Avrupa afak Hastanesinde doum yapan var m?

adescik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
131
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar doktorum gop avrupa şafağa geçti daha önce burda dogum yapan varmı? tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz hastane nasıl? temizlik,hemşirelerin ilgi alakası,ücretler vb..

avrupa şafak gzüel ilgili bir hastane bende 14 haftalık hamileyım ama oraya gıtmıyorum özel bahat halk hastanesıne gıdıyorum

canım doktorun Kim? kız kardeşim iki doğumunuda Avrupa Şafakta yaptı. Gayet güzel ve ilgililer kızkardeşiminde benimde doktorum Esra Alkan mükemmel birisi şiddetle Tavsiye ederim Pişman olmazsın

selam kızlar. benim doktorum da Avrupa Şafak hastanesine geçmiş, Akın Varlık. Önceden yıldıztabya bilgedeydi, o yapmıştı ilk doğumumu. ama avrupa şafakla ilgili pek hoş şeyler duymadım yakınlarımdan, doktordan memnunum ancak endişelerim var. tecrübesi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

bende şuan kontrollerime şafak hastanesine gidiyorum Esra hnm a. Cok kalabalık bi hastane ve doğum yapanların bi cogunun orda sezeryanla doğum yapmış olmaları endişelendiriyor beni biraz. Bu hastanede normal doğum yapmış olan varmı? Deneyımlerınız neler bu hastaneyle ilgili. Paylasırsanız memnun olurum.
Tesekkurler

Merhaba canim benim doktorumda Akin bey sonunda kendime.doktordas buldgm icin cok mutluyummmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim benim doktorumda Akin bey sonunda kendime.doktordas buldgm icin cok mutluyummmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim doktorum da akin bey
İlk cocugumu o dogurttu insallah ikinciye hamileysem de ona devam etmeyi dusunuyorum
Bu hastahanede fiyatlar nasil hijyen nasil arkadaslar odalar nasil banyo refakatci yatagi falan var mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım muayene ücreti 30 tl ama testler biraz pahalı maalesef ama inan odalarla ilgili hiç bilgim yok desem yeridir hiç aklıma gelmedi öğrenmek. Hastanede hijyen fena sayılmaz zaten önemli olan ameliyathanelerin hijyenle ve odaların öyle olması ben memnunum çok şükür bende ikizlerime hamileyim 9 haftalık uzunca bir süredir kendisine gidiyordum zaten şimdi bebişler için gidiyorum

Allah kucaginda gostersin insallah
Ben de hamile oldugumu yeni ogrendim. Dogumu insallah akin beyle gerceklestirmek istiyorum ama ilk aylar oraya gitmem herhalde cunku bana ters kaliyo hastahane

Insallah canim Allah razi olsun seninde hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh sen nerde yasiyorsn canim

Insallah canim Allah razi olsun seninde hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh sen nerde yasiyorsn canim
Amin canim sagol
İstanbulda ama semtim uzak

Anladim canim zaten sonlara dogru daha cok gidiorsn biliorsn ki insllah zor olmaz senn icin

Araba park yeri var mi canim hastahanede civarinda otopark olarak

Uygunsa arabayla giderm degilse esimle hafta sonu gideriz
Benim kesin sezeryan olacagi icin (Allah nasip eder o gunleri gorursek hayirlisyla ) su zamanda yetiseyim stresim yok yani

Hastaneye yakin otopark var canim cumartesi 1 e kadar orda Akin bey canim ayrica bilgn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…