- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Ben Medicalpark’a gidiyorum.Kimse yok mu koskoca forumda ???
Ben Medicalpark’a gidiyorum.
Normal doğum 2200 +500 doktor ücreti
Sezaryen doğum 2700+500 doktor ücreti.
Gop yeniyüzyıl’a da gittim ama çok pahalı. Özel sağlık sigortanız yoksa her bütçeye uygun değil.
Gop yeniyüzyıl’da normal doğum 3500 + 1000 doktor ücreti
Sezaryen doğum 4500 + 1000 doktor ücreti. Hasta hakları biriminden öğrendiğim fiyatlar bunlar.
Medicalpark ta Nalan Karacaoğlu’na gidiyorum. Çokça ilgili ve sıcak bir doktor. Her türlü soruna cevap veriyor.Aaaa ben de GOP yeniyizyil daha uygun diye orayi tercih edecektim ... Benim özel sigortam var 3.800e kadar karsiliyor doğumu bildiğim.kadarıyla hangi doktora gidiyorsunuz acaba??
Medicalpark ta Nalan Karacaoğlu’na gidiyorum. Çokça ilgili ve sıcak bir doktor. Her türlü soruna cevap veriyor.
Gop Hastanesi ücret mevzusuna “Biz özel hastane değil artık üniversite hastanesiyiz, fiyat farkı da bundan kaynaklı” dedi. Alakaya çay demle yanii
Evet duydum. Amin hepimize inşallah. Nilay hanım hakkında pek bilgim yok. Çıkınca hislerini yazarsan sevinirim. Sen normal mi istiyorsun doğumu?Bende Nilay karaca ya gidiyorum duymussunuzdur.nalan hanimin odasinin önü baya kalabalık henüz görmedim ama ALLAH evladinizi saglikla hayirla büyütmeyi kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah ... Yarin randevum var bende gidip bir sorayim bakalim fiyatlari
Evet duydum. Amin hepimize inşallah. Nilay hanım hakkında pek bilgim yok. Çıkınca hislerini yazarsan sevinirim. Sen normal mi istiyorsun doğumu?
Benim yazdığım 2018 fiyatıGOP yeniyüzyılda doğum yaptım. Sezeryan 3500 ödedik.
Ben eylül sonu doğum yaptım. O kadar yılbaşı zammı mı olurmuş. Abartmışlar iyice.Benim yazdığım 2018 fiyatı
GOP yeniyüzyılda doğum yaptım. Sezeryan 3500 ödedik.
Volkan bey di doktorum. Ben hastaneden çok memnun kaldım. Herkes çok ilgiliydi. Bebeklerim erken doğduğu için yoğunbakımda kaldılar. Oradan da çok memnunduk. Çok iyi bakıyorlar.Doktorunuz kimdi acaba
Kaç kişi sırf bu yüzden medikalparka veya başka hastanelere gittiğini duydum. Kendileri bilir tabii.Ben eylül sonu doğum yaptım. O kadar yılbaşı zammı mı olurmuş. Abartmışlar iyice.
Hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza.
Amin çok sağolun. Hepimize inşallah :)Kaç kişi sırf bu yüzden medikalparka veya başka hastanelere gittiğini duydum. Kendileri bilir tabii.
Amin inşallah. Size de sağlıklı uzun ömürler versin rabbim.
Volkan bey di doktorum. Ben hastaneden çok memnun kaldım. Herkes çok ilgiliydi. Bebeklerim erken doğduğu için yoğunbakımda kaldılar. Oradan da çok memnunduk. Çok iyi bakıyorlar.
Maalesef aylin hanımı bilmiyorum. Volkan bey dışında seyfettin bey ve zahid beyi biliyorum onlar da iyiler. İçinize sinen bir doktor bulursunuz inşallah. Doktor çok önemli baştan sona kadar. Özellikle normal doğum istiyorsanız. Çünkü çoğu doktor normal doğum için uğraşmak istemiyor.Aylın hanımı duydunuz mu bende yarin ona randevu aldım memnun kalırsam doğum o yapsın diyorum ama sezeryanda basariliymis benim ilk çocuğum normal istiyorum sonuna kadar
Maalesef aylin hanımı bilmiyorum. Volkan bey dışında seyfettin bey ve zahid beyi biliyorum onlar da iyiler. İçinize sinen bir doktor bulursunuz inşallah. Doktor çok önemli baştan sona kadar. Özellikle normal doğum istiyorsanız. Çünkü çoğu doktor normal doğum için uğraşmak istemiyor.
Doktoru bilmiyorum ama fiyat gayet iyi benceBugün medikalpark Gaziosmanpaşa gittim Nilay karacaya oradan da özel sigorta benimki onun için doğum ücreti öğrenmeye çıktım medikal park gaziosmanpasada normal dogum 1750 sezeryan 2300müş ama bu benim sigortamin fiyatı
Merhaba bende 5+4 günlük hamileyim. Bana da volkan beyi tavsiye ettiler önümüzdeki hafta için kendisinden randevu alacağım. Volkan bey normal.dogum yanlısi bi doktor muMaalesef aylin hanımı bilmiyorum. Volkan bey dışında seyfettin bey ve zahid beyi biliyorum onlar da iyiler. İçinize sinen bir doktor bulursunuz inşallah. Doktor çok önemli baştan sona kadar. Özellikle normal doğum istiyorsanız. Çünkü çoğu doktor normal doğum için uğraşmak istemiyor.
Merhaba bende 5+4 günlük hamileyim. Bana da volkan beyi tavsiye ettiler önümüzdeki hafta için kendisinden randevu alacağım. Volkan bey normal.dogum yanlısi bi doktor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?