Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlım benim daha var bakalım nolacakPgtli deil cnim 5500 6000.arasi odedik ilaclar 1500 vs.
Bende pko vardı 2015 te evlendim tedaviye başladım 2015 te bir kızım oldu kasımda 2016 şubatta erken Doğumla kaybettim sonra çok önemsemedim genetik test yaptırdım Ağustos'ta eşiminkini Yen'i almaya gittik bu arada yine hamile kaldım 2 aylık düştü eşimde kromozom sorunu çıktı işte kısaca hikayem bu cnmRica ederm canim.sizin hikayeniz nedir anlatirmisiniz
Bende pko vardı 2015 te evlendim tedaviye başladım 2015 te bir kızım oldu kasımda 2016 şubatta erken Doğumla kaybettim sonra çok önemsemedim genetik test yaptırdım Ağustos'ta eşiminkini Yen'i almaya gittik bu arada yine hamile kaldım 2 aylık düştü eşimde kromozom sorunu çıktı işte kısaca hikayem bu cnm
Bende pko vardı 2015 te evlendim tedaviye başladım 2015 te bir kızım oldu kasımda 2016 şubatta erken Doğumla kaybettim sonra çok önemsemedim genetik test yaptırdım Ağustos'ta eşiminkini Yen'i almaya gittik bu arada yine hamile kaldım 2 aylık düştü eşimde kromozom sorunu çıktı işte kısaca hikayem bu cnm
canım benim hayırlısı olsunAnladim canim Allah yardimcn olsun.sen gebe kalmissin bwn hic kalamadim ne yaptiysam senin kalabilme sansin cok yüksek ne güzel. ..
canım benim hayırlısı olsun
hepimizin ayrı sorunu var umudu kaybetmemeli
bugün devlet hastanesinde bir kadınla tanıştım rahim ağzını almışlar
hemde tedavi ile bebek sahibi oldum dedi
:)
senin bir daha ki tedavin ne zaman c nm bende hormon tahlili yaptırdım e2:13
eşim için ayrıntılı kromozom bakacaklar
ben bu hastane de Volkan Turan hoca ya gidiyorum cnmAdet olmayi bekliorum canim 2gune olurum nasip olursa dondurulmusum var onlari transfr yaptircm. Nasip canim ya Allah ne zman nasio ederse ozaman oluo sadce zamani var ne kadar ugrasirsan ugras bi zamani var demekki.. sen hangi hastanede tedavi oluosun canim
ben bu hastane de Volkan Turan hoca ya gidiyorum cnm
karşılaşırız canım ben hep ordayım :)Bigün karsilasiriz.belki canım![]()
Pgt yapıldı mı cnmBende Murat hocada tedavi gördüm ilk aşılama denedik tutmadı ikinciye direk tüp bebek tedavisine başladık Allah'a şükürler olsun tutundu şuan 2.5 aylığız rabbimin izniyle doktorumdan çok memnunum 4750 artı ilaçlara ödedik İnşallah kucağımıza almayı nasip eder Rabbim ben her zaman herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyordum Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah Rabbime bırakın o herşeyin en iyisini bilir
Pgt ne oluyor bilmiyorum biz direk iğnelere başladık sorun sperm sayının düşük hareketliliğin olmamasıydı 25 yumurta toplandı 20 is olgun kaliteli yumurtaydı ama 5 tanesi en iyi kalite döllenmiş embriyom oluştu 2 tane yerleştirdi Allah'a şükür Rabbim nasip etti dondurulmuş 3 tane kaldıPgt yapıldı mı cnm
Aslında fiyat çok uygun
Bebeğin sana uzun güzel bir ömür diliyorumPgt ne oluyor bilmiyorum biz direk iğnelere başladık sorun sperm sayının düşük hareketliliğin olmamasıydı 25 yumurta toplandı 20 is olgun kaliteli yumurtaydı ama 5 tanesi en iyi kalite döllenmiş embriyom oluştu 2 tane yerleştirdi Allah'a şükür Rabbim nasip etti dondurulmuş 3 tane kaldı
Amin canım benim teşekkür ederim genetik test yapılmadı Rabbim size de tez zamanda emeklerinizin karşılığını versin inşallah yavrularınızı kucağınıza alırsınız Allah'ın izniyleBebeğin sana uzun güzel bir ömür diliyorum
Anladım
embriyo ya genetik test yapılıyor Pgt de