Gazlı bebek uyutma yöntemleri

Bizimki de ıslak mendil gibi her yöntemi bir defada kullanıp atıyor . Yiprandim 40 günde durmadan ağlıyor 40 gündür uyumuyor ne eve ne kendime bakamıyorum yemek tuvalet çocuk onlarda zar zor. Hamak al diyorlar ise yariyormus

Şöyle söyleyeyim ne deniyorsak ikinci gün işe yaramıyor hamak alıp bu kıtlıkta masraf boşa yapmak istemem de hangi model hamak aldiniz

Şöyle söyleyeyim ne deniyorsak ikinci gün işe yaramıyor hamak alıp bu kıtlıkta masraf boşa yapmak istemem de hangi model hamak aldiniz
internette paşa hamak diye ararsan çıkar canım. bebeğin ağırlığına göre iki çeşidi var. ona göre tercih yapabilirsin. görselini ekledim. bende çok çektim uyku konusunda. ve bizimde gazımız vardı. her bebekte işe yarar mı bilmem kesin konuşamam ama benim almama yetecek kadar sayıda insanda işe yaradığını gördüm yoksa bende amaan alıcam uyumucak yine boşuna masraf derdim. iyiki almışız diyorum. inşallah sende de işe yarar da ne kadar rahatmış görür ve yaşarsın :)

Eklentiler

• paşa hamak.webp
    8 KB · Görüntüleme: 124
İlla deneyeceksen ikinci el alabilirsin. Ben de almıştım. Sunny baby dandini hamak. Gündüz uyutmak için kullandım biraz ama ağlayacağı saatlerde ise yaramadi. Asla içinde durmadı. Ben de letgoda sattım. Sen de oralara bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…