Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Gazlı mı yoksa elektrikli ocak mı? 3 modelden hangisi?

seahorse00

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
17
0
286
Aşağıdaki üç model arasında gelip gidiyorum, görünüş olarak elektrikli kullanım olarak gazlı daha iyi duruyor hangisini önerirsiniz? Birde gazlılarda teker teker yerine ikili tutacak görünüyor o daha mı kullanışlı olur acaba?

Kesinlikle elektrikli diyorum. Kullanım olarakta harika. Annem kullanıyor ilk aşamada çok önyargılı davrandı iki aya değiştiririm ben bunu dedi ama şimdi çok memnun. Temizliğide kolay. Öyle aman amanda elektrik yakmıyor.

Çok teşekkürler, yemekleri geç pişirdiği doğru mu peki?
MArkadan markaya değişiyor elbette. Mesela pilav pişirdiğinizi varsayalım, suyu biraz çekildikten sonra annem ocağı kapatıyor ve ocağın sıcaklığıyla pilav pişiyor. Diğer ocaktan bir farkı yok anneminkinin. Ama markasını hatırlayamadım şu an

Elektrikli her türlü tercih edilir bence canım. Pişirme süresi vs. gibi sıkıntı çekmedim ben daha hiç. (marka teka)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…