Gazman hamisler, gaz'a karci onerileriniz neler?

keryneia

Başlangıç:63,4 Hedef:55 Güncel:56,5
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
8.388
7.461
723
41
Arkadaslar iki gundur gazdan olucem, iyice SIKTI bu durum.. dilerim guzel bir oneriniz vardir

Arkadaslar iki gundur gazdan olucem, iyice SIKTI bu durum.. dilerim guzel bir oneriniz vardir
walla canım yuru gazın geldıgı zaman yapmaya calıs o kadar rahatlatıyorkı yoksa kramp seklınde donuyor bızeee

ben her gun eşimle beraber uyumadan once 20 dk yuruyuyorum
gaz yapıcı seyler tuketmıyorum
karnımı belımı hıc usutmuyorum su sıcakta bıle belımı karnımı örtüyorum ayaklarım cıplak yere basmıyorum

Ya maalesef salamiyorum isyerindeyim .. aksama bir yuruyusu deniyim bakiyim.. bu kadar sislik normal degil

Evde rahatım; süt dokundu, yoğurt dokundu, su soğuktu ondan, yağmur yağdı, şimsek çaktı deyip kaçırdığımda bahanem hazır ama dışarda kaçacak diye aklım gidiyo ne yalan diyeyim

Evde rahatım; süt dokundu, yoğurt dokundu, su soğuktu ondan, yağmur yağdı, şimsek çaktı deyip kaçırdığımda bahanem hazır ama dışarda kaçacak diye aklım gidiyo ne yalan diyeyim
Bende gecen vapurda zor tuttum kendimi, bayagi barut gibi cikiyodu .. neyse ucuz kurtardik, ilerleyen hamilelik donemleri icin soz veremem

Yaaa buldum sebebini galiba.. iki gundur yesil elma yiyorum o mu siskinlik yapti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…