Merhaba arkadaşlar,evet eş çıkığı diye birşey var ama dr.lar bilemiyorlar,bende aynı dertten muzdaribim,sol karın üst bölgemde kalp gibi atıyor,acıyor bastırma hissi uyandırtıyor,iştahsızlık yapıyor,sinirlenince,ağır kaldırınca,aç kalınca bu ağrıyı daha çok hissediyorum.Bende pek çok kez eş çıkıklığıma baktırdım yerine geliyor fakat yanlış hareket ya da sinirlenme falan olunca tekrar çıkıyor,üstelik benim karnıma bakan kadında eşin yerine gelirse çocuğun olur demişti,tıpta böyle birşey yok deniyor ama ,hepimiz türkiyenin bir köşesinde yaşıyoruz,doğu'daki de aynı şeyi söylüyor,batı'daki de...inanmamak elde değil bir de aynı sorunları yaşayınca,çeken anlar diyelim:) Allah hepimize şifa versin inşallah.
aylardır midemin old yerde gümgüm atan bişey vardı.. sanki kalbim orada atıyo gibi..karnım açıkınca daha çok hissediyordum atışını.. ayrıca üzüntü ve stres yapıncada çok ağrı yapıordu. ben göbeğim yukaru kaymış diyordum demekki eş çıkığıymış... aynı durum görümcemdede vardı gebeliğe engel mi bilmiyorum ama en son dış gebelik geçirdi ve ölümden döndü..
neyse 10 gün önce bi ebe teyzeye gittik aynen arkadaşın anlattığı gibi karnımı ovarak işeyler yaptı ve su an iyiyim çok şükür.. ama hala biraz atıyoo acaba tam getiremedi mi
ben arada bir düzeltebiliyorum kendim
tam göbek deliğimin bulunduğu yere bişiy bastırıyorum yatıyorum.
yavaş yavaş yerine geliyor..
ama sonra bakıyorum gene gitmiş...
yıllardır böyle sanırım yer etmiş.
ama bunun gebeliğe engel bir durum olduğunu düşünmüyorum.
bilimsel bişiy değil.
ve bunu tıp dahi kabul etmiyor.
tıpta göbek kaçması diye bir şey yok.
hele hele gebeliğe engel bir durum olarak hiç duymadım.
gebeliğe engel bir durum olduğunu kanıtlayabilirmisiniz bana?
yani 1 kişide böyle oldu diye bunu çoğunluğa yayamayız değilmi?
göbek düşüğü derken nasıl birşey oluyor bu biz kendimiz anlayabilir miyiz, dışardan bakınca belli olan bişey mi? biraz daha açar mısınız
bence böyle şikayetiniz varsa gidin doktora ertelemeyin tamam mı..oyle ben kac sene cektım elim midemde vacurvucur sesler:S asit doluydu sankı..gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?