- 16 Haziran 2021
- 10
- -2
- 1
- Konu Sahibi sosyolognurcan
-
Zaten anonim üyeyiz burdan yazarsanız sıkıntınızı anlayabilecek birçok kişiye ulaşırsınız özelden yazın diyince akla akıntısının kanamasının fotoğrafını atanlar geliyor kimse o potaya girmek istemez zannedersemBana Allah rızası için yardımcı olabilecek gebe birisi lazım. Konu çok özel bir konu bana nolur özelden yazın çok zor durumdayım. Yardımcı olana maddi manevi dünyaları sererim önüne.
Eğer gebe biriyseniz bana ulaşın lütfen. Konuyu anlatayım derdimi anlarsınız.Ala ala bu kadar önemli ne olabilir . Aklıma bişeyler geldi ama
Kanama veya akıntı fotoğrafı değil miAla ala bu kadar önemli ne olabilir . Aklıma bişeyler geldi ama
İNTERNET TONLA AKINTI KANAMA RESMİ DOLU NİYE BÖYLE BİR ŞEY İSTEYEYİM YA AKİL VAR MANTIK VARZaten anonim üyeyiz burdan yazarsanız sıkıntınızı anlayabilecek birçok kişiye ulaşırsınız özelden yazın diyince akla akıntısının kanamasının fotoğrafını atanlar geliyor kimse o potaya girmek istemez zannedersem
Sosyolog derken bi araştırma veya anket filan mı yapıyorsunuz diye düşündüm bi yandanEğer gebe biriyseniz bana ulaşın lütfen. Konuyu anlatayım derdimi anlarsınız.
Gerçekten şöyle çirkin yorumlar yapmaya vakit harcayacağınıza gidin kendiniz için bir şeyler yapın.Dogurup size mi versin hayirdir?
Evet bu da olabilir .keşke açıklama konu sahibiSosyolog derken bi araştırma veya anket filan mı yapıyorsunuz diye düşündüm bi yandan
İnşallah sadece resimdir. Bana daha sıkıntılı durumlar var gibi geldi. Para karşılığı bebeği istemek ya da hamile fantezisi olan bir erkek.Zaten anonim üyeyiz burdan yazarsanız sıkıntınızı anlayabilecek birçok kişiye ulaşırsınız özelden yazın diyince akla akıntısının kanamasının fotoğrafını atanlar geliyor kimse o potaya girmek istemez zannedersem
YUHHH!!!!!!İnşallah sadece resimdir. Bana daha sıkıntılı durumlar var gibi geldi. Para karşılığı bebeği istemek ya da hamile fantezisi olan bir erkek.
Derdinizi açıkça ifade ederseniz yardımcı olmak isterimİNTERNET TONLA AKINTI KANAMA RESMİ DOLU NİYE BÖYLE BİR ŞEY İSTEYEYİM YA AKİL VAR MANTIK VAR
Yok burasi daha eglenceli su anGerçekten şöyle çirkin yorumlar yapmaya vakit harcayacağınıza gidin kendiniz için bir şeyler yapın.
E siz de yani milleti meraklandırdınız insanlar doğal olarak tahmin yapıyor tersliyorsunuzYUHHH!!!!!!
ben doktorum buyrun? buradan yazın?Bana Allah rızası için yardımcı olabilecek gebe birisi lazım. Konu çok özel bir konu bana nolur özelden yazın çok zor durumdayım. Yardımcı olana maddi manevi dünyaları sererim önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?