• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe hamile bayanlar lütfen bakar mısınız acil!!

TlarlkAaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
75
14
3
24
Altı haftalık gebeyim ve 27 Kasım’dan beri lekelenmeler var doktor prog Están verdi ama 2 gündür hala leke devam ediyor herhangi bir kasık ağrım yok bol bol istirahat ediyorum doktorum vardığımda kesede kanama yok embriyo görünüyor kalp atışı için bir hafta daha beklemeliyiz dedigayet iyi dedi ama rahimde kanama varmış ya da kan birikintisi yerleşme de olabilir düşük tehdit de dedi prog Están yazdı her ihtimale karşıprog Están kullanıp benim gibi aynı durumuyaşayan var mı
Aranızda korkuyorum bebeğime bir şey olur diye bu kahverengi az azlekelenmeler normal mi sizde geçirdiniz mi

Altı haftalık gebeyim ve 27 Kasım’dan beri lekelenmeler var doktor prog Están verdi ama 2 gündür hala leke devam ediyor herhangi bir kasık ağrım yok bol bol istirahat ediyorum doktorum vardığımda kesede kanama yok embriyo görünüyor kalp atışı için bir hafta daha beklemeliyiz dedigayet iyi dedi ama rahimde kanama varmış ya da kan birikintisi yerleşme de olabilir düşük tehdit de dedi prog Están yazdı her ihtimale karşıprog Están kullanıp benim gibi aynı durumuyaşayan var mı
Aranızda korkuyorum bebeğime bir şey olur diye bu kahverengi az azlekelenmeler normal mi sizde geçirdiniz mi
Merhaba, benim de 5 haftalıkken kanama lekelenme oldu, progesteron iğne ve hap tedavisi uygulandı. 16 hafta olana kadar günde 2 kere progestan hap kullandırttı doktorum. Su an 24 haftalık Allaha şükür. Eski kan birikintisi olabiliyor bende de vardi stres yapma sırt üstü uzan ve ayaklarının altına minderlerden yükseklik yap

Merhaba, benim de 5 haftalıkken kanama lekelenme oldu, progesteron iğne ve hap tedavisi uygulandı. 16 hafta olana kadar günde 2 kere progestan hap kullandırttı doktorum. Su an 24 haftalık Allaha şükür. Eski kan birikintisi olabiliyor bende de vardi stres yapma sırt üstü uzan ve ayaklarının altına minderlerden yükseklik yap
Tamam teşekkürler ister istemez korkuyorum ilk gebeliğim inşallah atlatırım bu durumları🌸

Ben de mide bulantısı yapmaması için progestanı fitil olarak verdi hala devam ediyor ama çok şükür kasık ağrım falan yok öyle

Tamam teşekkürler ister istemez korkuyorum bir de geldiği akşamın gündüzü lekenin yani evi silip süpürdüm incecik bir sergimvardı 1kere silkedim dikkatli bir şekilde banyoyu falan yıkadım yavaş yavaş hem de duramıyorum ya ben evde yatıyorum mesela iki gündür yatarken bile kendimi çok yorgun hissediyorum kalkmak istiyorum yata yata yanlarım ağrıdı ama biraz daha sabır alışacağım inşallahilk gebeliğim inşallah atlatırım bu durumları🌸

Ben de mide bulantısı yapmaması için progestanı fitil olarak verdi hala devam ediyor ama çok şükür kasık ağrım falan yok öyle
Ben akıntım devam ettiği için ağızdan almıştım öyle de devam ettim sonrasında ama fitil olarak almak daha etkili oluyormuş bence bi sorun olmayacaktır. Yiyecek ekmeği olan sen naparsa yap doğuyor 🥹🙏🏼 uzun uzun istirahat et dediğim gibi sırt üstü yat

Ben akıntım devam ettiği için ağızdan almıştım öyle de devam ettim sonrasında ama fitil olarak almak daha etkili oluyormuş bence bi sorun olmayacaktır. Yiyecek ekmeği olan sen naparsa yap doğuyor 🥹🙏🏼 uzun uzun istirahat et dediğim gibi sırt üstü ya

Ben akıntım devam ettiği için ağızdan almıştım öyle de devam ettim sonrasında ama fitil olarak almak daha etkili oluyormuş bence bi sorun olmayacaktır. Yiyecek ekmeği olan sen naparsa yap doğuyor 🥹🙏🏼 uzun uzun istirahat et dediğim gibi sırt üstü yat
Azaldı gibi sanki dediğiniz gibi hep istirahat halindeyim tekrar kontrole gidene kadar inşaAllah tehlike ortadan kalkar

Azaldı gibi sanki dediğiniz gibi hep istirahat halindeyim tekrar kontrole gidene kadar inşaAllah tehlike ortadan kalkar
6.haftamda bir anda kanamam olmuştu kese altında kanama alanı oluşmuştu. Progestan kullandım birkaç hafta geçti düzeldi. Korkma olabiliyor öyle şeyler ben de korkmuştum baya ama parlak kırmızı olmadığı sürece sorun yok demişti doktorum bana.

Allahın izniyle bi sorun olmaz geçer gider bu da. Benim de kanama sonrası lekelenme 1 hafta sürmüştü sonra geçti şükür. Senin de öyle olur sağlıkla ilerlesin zamanında doğsun inşallah 🙏🏼

Benimde ilk gebeligimde başından başladı 3.5 aylık olana kadar kahverengi lekelenmem oldu, kesede kanama görünmüyordu doktor korkma bu eski kan demek, taze aktif kızımızı kan sorun demişti şükür birseyde olmadı 3 yaşında, ikinciye 7 aylık hamileyim bunda yaşamadım.

Benimde ilk gebeligimde başından başladı 3.5 aylık olana kadar kahverengi lekelenmem oldu, kesede kanama görünmüyordu doktor korkma bu eski kan demek, taze aktif kızımızı kan sorun demişti şükür birseyde olmadı 3 yaşında, ikinciye 7 aylık hamileyim bunda yaşamadım.
MaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🌸❤️

IMG_0216.webp
sizce bu silik çizgi gebelik mi adetim 3 gün geçti ve 2 gündür miğfe bulantım var

Benim kırmızı kanama olmuştu,ultrasonda kese dışında kanama alanı vardı,doğuma kadar sabah akşam fitil olarak kullandım,kırmızı kanama 1 kere oldu sonra kahverengiye döndü ve azaldı ve doğuma kadar azda olsa hep kahve akıntı gibi geldi şükür sağlıklı doğum yaptım

Back
X