Gebe kalabilmek için?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.711
510
43
Kızlar gebeliğe hazırlık sürecinde en çok hangi yiyecekler tüketilmelidir?

Şunun çok işe yaradığına şahit oldum, egricayir arı sütü (ampul şeklindeydi ama herhalde kavanozda olanı da oluyordur) bir bardak suya arı sütü ampulü kırıp bir de içine yine egricayir propolis damlatıp her sabah onu içtiler, bir de bal tarçın çörekotu yapıp sabah bir tatlı kaşığı da ondan içtiler, gece uyumadan da keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı. Bu söylediklerimin hepsini karı koca kullanmışlar

bal tarçın çörek otu
bu kolay hazırlaması evde de var denesem mi acaba bi yan etkisi olur mu.
Keçiboynuzu pekmezini evet bende duymustum alacağım.

Kızlar gebeliğe hazırlık sürecinde en çok hangi yiyecekler tüketilmelidir?
Kabak çekirdeği yumurtlama sürecinde baya iyi oluyor hatta eşinizle birlikte yiyin üreme için çok faydalı ayrıca bebeğin yerleşmesi için de yardımcı oluyormuş yumurtlamadan sonra da devam edebilirsiniz

Kabak çekirdeği yumurtlama sürecinde baya iyi oluyor hatta eşinizle birlikte yiyin üreme için çok faydalı ayrıca bebeğin yerleşmesi için de yardımcı oluyormuş yumurtlamadan sonra da devam edebilirsiniz
Normalde bi insanın yumurtlama günü adetten 15 gün sonramı oluyordu? Adet baslancıgıcı yada bitiminden sonra kaç gün saymalıyım

Normalde bi insanın yumurtlama günü adetten 15 gün sonramı oluyordu? Adet baslancıgıcı yada bitiminden sonra kaç gün saymalıyım
Adet olduğunun ilk günü 1.gün oluyor saymaya başlıyorsun ben ovülasyon ile takip ettim geç yumurtlama yaşıyormuşum yani genelde 15. Gün olur bazıları geç olur ben 19.gün yumurtlama 20.gün çatlama gördüm

Yumurtlama 14 15 16 yı değerlendiriyordum hep sonra ovülasyon çubukları aldım şaşırdım gerçi döngülerim uzamaya başlamıştı son dönemlerde ondan olabilir 28 30 günde bir fix adet oluyorsan genelde 15 16 da yumurtlama oluyor ama bence sende ovülasyon çubukları dene en azından net oluyor.

denemiştim bir kere ama çok kafa karıştırıyor ya. düzenli adet döngüm yok ama hiç olmuyor da değilim. 35 günde bir falan oluyorum bu ara

denemiştim bir kere ama çok kafa karıştırıyor ya. düzenli adet döngüm yok ama hiç olmuyor da değilim. 35 günde bir falan oluyorum bu ara
O zaman yumurtlama zamanlarındaki karın ağrısını takip edin, yumurta akı gibi akıntı gelirse yumurtlama zamanlarındasınız demektir.
Bazıları ateşini ölçüyor hafif ateş yükselmesi oluyormuş o aralarda.
(Bir de inançlarınızı bilmiyorum ama Meryem süresi de okuyabilirsiniz veya dinleyebilirsiniz)

Kim içti

evet maneviyat olarakta destek gerekiyor:)

Ben şuan bal tarçın çörekotu tüketiyorum ama iyi gelirmi bilmiyorum normalde sabah akşam yapıyordum kasıklarımda ağrı başladı reglimin son 2 günü çamur gibi gelmeye başladı dün sadece sabah tükettim emin değilim açıkçası

bende denemeyi düşünüyorum. Reglden sonra mı başlanıyor

bende denemeyi düşünüyorum. Reglden sonra mı başlanıyor
Normalde reglinin 2. Günü başlıyor 12. Gün son oluyor bazıları yumurtlamalarında sorun olmayanlara kist yapıyormuş diyenleri duydum ama bir şey yapmadanda beklemek istemiyorum açıkçası arı sütü içiyorum yumurtlamadan birkaç gün önce başlayacam tekrardan bakalım faydası olurmu

inşllah olur canım. bende takviye pikassos aldım

Benim rahimin darmis oyuzden yumurtalığım catlamiyormus ilaç verdi sizce hamile kalabilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…