• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilinmeyenselen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
49
15
8
27
Selam arkadaşlar yine yine hiç şaşmadan günü gününe adet oldum. 2 senedir korunmuyoruz , rahim filmi her şey yapıldı her şeyim normal , eşimde varikosel yok sperm sayısı biraz düşük fakat doktor totele baktığımda toparlıyor doğal yolla olmaması için bir sorun yok diyor, 2 yıldır bir kere bile hamile kalamadım, hiç çocuğum olmayacak mı artık psikolojim bozuluyor

Git aşılama yap artık neyi bekliyorsun ben kendim hemen bir buçuk sene denedim olmadı hemen aşılama yaptım benim sorunum düşük yapmak ama hamile kalamadigimda direk aşılama ile başladım

Aşılama da ihtimal çok düşük diyorlar siz nerede yaptırdınız
Adana başkent yüzde 10 ayrıca iki aşılama yapmadan tüp bebeğe gecemiyorsun ve uygun fiyatlı bir yerde yaptır her yerde aynı şekilde yapıyorlar boşuna kaziklanma benim ilk aşılama tuttu 15 bin gitti ilaçlar dahil birdaha olsam. İlacimda var sadece aşılama 10 bin vericektim dene zararı yok

Adana başkent yüzde 10 ayrıca iki aşılama yapmadan tüp bebeğe gecemiyorsun ve uygun fiyatlı bir yerde yaptır her yerde aynı şekilde yapıyorlar boşuna kaziklanma benim ilk aşılama tuttu 15 bin gitti ilaçlar dahil birdaha olsam. İlacimda var sadece aşılama 10 bin vericektim dene zararı yok
Merhaba Adana başkentten memnun musunuz doktorları ilgileri nasıl

aşılamada ihtimal düşük mü

Back
X