- 2 Mayıs 2024
- 129
- 32
- 18
- 27
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
-
Herkes kolay hamile kalmıyor canım. Ben ve eşimde de hiç bir problem yok korunmayı bıraktıktan sonra 8. Ayda hamile kaldım düşük yaptım kürtajımdan 4 ay sonra ise tekrar hamileyim. Herkesin bünyesi süreci farklı canını sıkma. Böyle şeyler stres yaptığında hiç gerçekleşmiyor. Akışına bırak ovülasyon değerlendir şansını artırmak için çatlatma iğnesi falan da olabilirsin. Allah en kısa sürede sana da hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsinMerhaba arkadaşlar hiçbir sorunumuz yok her şeye bakıldı fakat iki senedir hamile kalamıyorum , hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum , insanlar çok kolay hamile kalıyor psikolojim bozuldu artık , benim gibi olup sonra hamile kalan var mı hiç?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHerkes kolay hamile kalmıyor canım. Ben ve eşimde de hiç bir problem yok korunmayı bıraktıktan sonra 8. Ayda hamile kaldım düşük yaptım kürtajımdan 4 ay sonra ise tekrar hamileyim. Herkesin bünyesi süreci farklı canını sıkma. Böyle şeyler stres yaptığında hiç gerçekleşmiyor. Akışına bırak ovülasyon değerlendir şansını artırmak için çatlatma iğnesi falan da olabilirsin. Allah en kısa sürede sana da hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
İnşallah çok teşekkürlerAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahdoktor çatlatma iğnesine gerek yok doğal yolla iğne olmadan da hamile kalma ihtimalin aynı dedi ah inşallah teşekkür ederim
İnanın ben de sizin gibi hissediyordum hatta test pozitif çıkınca inanmadık bile testin hatalı olduğunu düşündük. Bizde de belli bir problem yoktu o olabilir bu olabilir diye söylem vardı sadece. Artık tedavisiz olmayacak dediğim anda oldu. İnanın o geleceği zamanı biliyor bana bunu dedikleri zaman boş bir teselli etme diye düşünüyordum ama öyle değilmiş doğruymuş. Tam da olması gereken zamanda olmuş aslında daha erken olsa iyi olmayabilirmiş. Her şeyde bir hayır varmış. Siz de böyle düşünün gönlünüzü ferah tutun. Sağlıklı, bol yeşillikli beslenin ve olabildiğince stresten uzak durun. Özellikle neden çocuk olmuyor stresinden çıkın olacağı zaman olur deyin sadece. Bir de ekstra olarak ben hamile kaldığım ay foliborn Myforce isimli bir takviye kullandım doktorun önerisiyle. Kullanmaya başladığım ay değil sonraki ay gebelik haberimi aldım. Size de öneririm umarım faydası olurMerhaba arkadaşlar hiçbir sorunumuz yok her şeye bakıldı fakat iki senedir hamile kalamıyorum , hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum , insanlar çok kolay hamile kalıyor psikolojim bozuldu artık , benim gibi olup sonra hamile kalan var mı hiç?
Merhaba arkadaşlar hiçbir sorunumuz yok her şeye bakıldı fakat iki senedir hamile kalamıyorum , hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum , insanlar çok kolay hamile kalıyor psikolojim bozuldu artık , benim gibi olup sonra hamile kalan var mı hiç?
Merhaba arkadaşlar hiçbir sorunumuz yok her şeye bakıldı fakat iki senedir hamile kalamıyorum , hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum , insanlar çok kolay hamile kalıyor psikolojim bozuldu artık , benim gibi olup sonra hamile kalan var mı hiç?
Merhabalar görünce ben de yazmak istedim7 yil oldu hic bir sorun gözükmüyor cok hastanr cok doktor gezdim hepsi dogal yolla olur dedi 3 transfer 4 rahim filmi iki kez cizik vs vs vs artik say say bitmez gecen sene kendiligimden hamile kaldim gec fark ettim düşük oldu simdi ise son ayim adet olursam tup bebek olmazsam cok şükür diyeceğim kafana takma diyeceğim kendim de yasiyorum olmuyor ama inan bana bir ay umursamadim ve tek hamile kaldigim aydi.
Farkli doktorlara git esinde sende arastiril
Dogal seyler var bunlari dene kurler
Ovulasyon testi gibi gibi en son care asilama sonra tüp bebek inan bende yıldım o kadar insanlar kolay saniyoki yasadiklarimi test yapiyorum onu bile umursayamiyorum caresizim ama cook kotu durumda insanlar var sukrediyorum halime ve onlar icin üzülmeye basliyorum
Nefes al ve savasicaksan bi gunluk mutsuz ol sonra savasa hazirlan bi yontem dene kesinlikle ovulasyon testi k. Uzum kuruyemiş havuc haslanmis yumurta mutlaka bunlari dene bi sene baktin olmadi hastaneye git ve savasina baska yolda devam et ama pes etme nefes al arada sakinles
Cok zor inan su son iki ay o kadar kotuyumki anlatamam ama devam ediyorum pes etmek yok rabbim umudumu kalbime verdi yikilsamda surunerek o yolu bitirmeliyim diyorum pes etme nefes al!biz ozel kadinlariz ( her kadin özel ama biz daha ozeliz)
Allah tez zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsin inşallah, arkadaşımın arkadaşı da 8 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı umut hep var vakti var demek ki artık öyle düşünüyorum , dağın altında da olsa nasibin sana isabet eder cümlesini okuduğumdan beri artık çok takmıyorum , insanlar korunurken bir damlayla hamile kalıyor , ceket atmayla kalıyor ama biz senelerdir bekliyoruz vardır bir hikmeti imtihanımız bu demek ki yapacak bi şey yok , ne kadar üzülsem de elden bi şey gelmiyor sizi çok iyi anlıyorum , her etrafımda hamile haberi duydukça bi garip oluyorum7 yil oldu hic bir sorun gözükmüyor cok hastanr cok doktor gezdim hepsi dogal yolla olur dedi 3 transfer 4 rahim filmi iki kez cizik vs vs vs artik say say bitmez gecen sene kendiligimden hamile kaldim gec fark ettim düşük oldu simdi ise son ayim adet olursam tup bebek olmazsam cok şükür diyeceğim kafana takma diyeceğim kendim de yasiyorum olmuyor ama inan bana bir ay umursamadim ve tek hamile kaldigim aydi.
Farkli doktorlara git esinde sende arastiril
Dogal seyler var bunlari dene kurler
Ovulasyon testi gibi gibi en son care asilama sonra tüp bebek inan bende yıldım o kadar insanlar kolay saniyoki yasadiklarimi test yapiyorum onu bile umursayamiyorum caresizim ama cook kotu durumda insanlar var sukrediyorum halime ve onlar icin üzülmeye basliyorum
Nefes al ve savasicaksan bi gunluk mutsuz ol sonra savasa hazirlan bi yontem dene kesinlikle ovulasyon testi k. Uzum kuruyemiş havuc haslanmis yumurta mutlaka bunlari dene bi sene baktin olmadi hastaneye git ve savasina baska yolda devam et ama pes etme nefes al arada sakinles
Cok zor inan su son iki ay o kadar kotuyumki anlatamam ama devam ediyorum pes etmek yok rabbim umudumu kalbime verdi yikilsamda surunerek o yolu bitirmeliyim diyorum pes etme nefes al!biz ozel kadinlariz ( her kadin özel ama biz daha ozeliz)
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinİnanın ben de sizin gibi hissediyordum hatta test pozitif çıkınca inanmadık bile testin hatalı olduğunu düşündük. Bizde de belli bir problem yoktu o olabilir bu olabilir diye söylem vardı sadece. Artık tedavisiz olmayacak dediğim anda oldu. İnanın o geleceği zamanı biliyor bana bunu dedikleri zaman boş bir teselli etme diye düşünüyordum ama öyle değilmiş doğruymuş. Tam da olması gereken zamanda olmuş aslında daha erken olsa iyi olmayabilirmiş. Her şeyde bir hayır varmış. Siz de böyle düşünün gönlünüzü ferah tutun. Sağlıklı, bol yeşillikli beslenin ve olabildiğince stresten uzak durun. Özellikle neden çocuk olmuyor stresinden çıkın olacağı zaman olur deyin sadece. Bir de ekstra olarak ben hamile kaldığım ay foliborn Myforce isimli bir takviye kullandım doktorun önerisiyle. Kullanmaya başladığım ay değil sonraki ay gebelik haberimi aldım. Size de öneririm umarım faydası olur
Teşekkür ederim yorumunuz içinİnanın ben de sizin gibi hissediyordum hatta test pozitif çıkınca inanmadık bile testin hatalı olduğunu düşündük. Bizde de belli bir problem yoktu o olabilir bu olabilir diye söylem vardı sadece. Artık tedavisiz olmayacak dediğim anda oldu. İnanın o geleceği zamanı biliyor bana bunu dedikleri zaman boş bir teselli etme diye düşünüyordum ama öyle değilmiş doğruymuş. Tam da olması gereken zamanda olmuş aslında daha erken olsa iyi olmayabilirmiş. Her şeyde bir hayır varmış. Siz de böyle düşünün gönlünüzü ferah tutun. Sağlıklı, bol yeşillikli beslenin ve olabildiğince stresten uzak durun. Özellikle neden çocuk olmuyor stresinden çıkın olacağı zaman olur deyin sadece. Bir de ekstra olarak ben hamile kaldığım ay foliborn Myforce isimli bir takviye kullandım doktorun önerisiyle. Kullanmaya başladığım ay değil sonraki ay gebelik haberimi aldım. Size de öneririm umarım faydası olur
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinAllah sagolımş
Teşekkür ederim yorumunuz içinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten hiç umudum kalmama evresine gelmişim gibi hissediyorum artık kendimi hamile bile hayal edemiyorum , bide söylediklerimin ama sizin yaşınız genç nasıl olmuyor demesine sinir oluyorum sanki bizim elimizde gibi , umarım bende birgün buraya anne oldum şeklinde yeni konu açabilirim i
Amin canım, inşallahMerhaba canım yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum bende 1 seneye yakın gebelik istiyorum her ay yaşadığımız o döngü inanılmaz stresli test mi yapsam çift çizgi var mı yalancı pozitifler kan verip hüsrana uğramalar çevrenin çocuk yok mu söylemleri vs vs ama bir çok kadın bunu yaşıyor maalesef moralimizi bozmak bize negatif testlerden başka bişey getirmez olanda da olmayanda da mutlaka bir hayır vardır böyle düşün rabbim evlat isteyen herkesin kolaylıkla ve tez zamanda dualarını kabul etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar görünce ben de yazmak istedim3 sene hiçbir sebep yokken hamile kalamadım çatlatma iğneleri aşılama her şey negatif yanlışlıkla pozitif bile göremedim sitede gördüğüm her kürü her hareketi denedim sıfır sıfır, en son tüp bebek için görüşmeye gittim doktor beni endokrinolojiye yönlendirdi orda yürüyüş ve diyetle 6 kilo verdim tsh çok yüksekti ilaç kullanmaya başladım, (tüp bebek doktoru Combinol vitaminini önerdi ve tsh düşmeden gelme dedi) her ay bir sürü test yaptım eşim koenzim q10 ve e vitamini kullandı ama ben kilo vermeme ve Combinol bağlıyorum açıkçası çünkü kendi kendime hiç yumurtlama görememiştim ve o ay tüp bebeğe gideceğim düşüncesindeydim belki onun da etkisi olmuştur, sizi o kadar iyi anlıyorumki hala aklıma geldikçe gözlerim dolar evin her köşesinden hala negatif gebelik testleri çıkıyor, inşallah en doğru zamanda en sağlıklı evlatlarınızı kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizeAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende yanlışlıkla pozitifi bile görmez mi insan diye kendimi yiyorum hiç mi gecikmez bi insan , geciktiğim için test yaptığım gün bile olmadı iki senedir ve umudum bitiyor
Kilom ideal bi sorun yok çok şükür , eşimin morfolojisi 1 ama 3-4 dr gösterdik onun etken olmadığını söylediler 0 la bile doğal yoldan çok hamile kalan varmışÇok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizeCanım eşin test verdi mi o çok önemli kilon ideal mi hareketli bir yaşamın var mı adetin son gününden bir sonraki adete kadar ben hiç yumurtlama testi yapmadan bir var bir yok ilişki olmuştu hamile kaldığım ay bende pcos vardı eşimde morfoloji kötüydü, yani aslında bizim sebebimiz çoktu, belki de sen sadece yumurtlamanı destekleyip ilişki günlerini arttırman lazım inşallah en kısa zamanda alalım haberlerini
Çoook sevindim sizin adınıza, Allah sağlıkla kucağınıza almayıp büyütmeyi nasip etsin4 sene bir kez bile korunmadik olmadı, görünürde pcos dışında birşey yoktu, asilamalar oldu tutmadı, en son ilk tüp Bebek denemesinde tuttu ve oğlum oldu 2,5 yaşında , geçtiğimiz Şubat ayında sütten kestimiştim supriz bir şekilde doğal yoldan gebe kaldığımı öğrendim, şuan 2 aylık hamileyiminsan bilmiyor işte belirsizlik olunca çok üzülüyor yıpranıyor, bilseydim 4 yıl sonra olacak hatta üstüne ikinci gelecek o günlerimi hiç ağlayarak dert edinerek geçirir mıydım? Biliyorum bunu size kimse anlatamaz, çünkü zamanında banada boş teselli gibi geliyordu başkalarının anlattıkları, anlık umuda kapilsam da ertesi gün yine dert ediyordum, olsun ben herşeye rağmen bana düşeni yapıp Umut olmak istedim. Herşey gönlünüzce olsun
AminnnnÇoook sevindim sizin adınıza, Allah sağlıkla kucağınıza almayıp büyütmeyi nasip etsinUmut oldu gerçekten çünkü senelerdir olmayınca acaba hiç o duyguları yaşayamıcak mıyım diye düşünmeden duramıyorsun , darısı ben ve benim gibi isteyenlere
Ay umut doldumm o kadar beni tarif etmişsin kiAminnnnYaşadığın hissettiğin bütün duyguları düşünceleri, kendine ve ellerini açtığında yaradana biraz sitemkarca sorduğun soruları, ve daha bir sürü şeyi tahmin edebiliyorum, hepsini yaşadım, o nedenle diyorum ki YAŞAYACAKSIN , sadece sabret bu yolda yapman gerekenleri yap gerisini zamana bırak hayatını yaşa, anne olunca bütün sosyal hayatın bitiyor çünkü 2,5 yıldır deliksiz uyumadım, saçlarım beyazladi, psikolojik destek düşündüm. Deli gibi o 4 yıl çocuk diye kıvranan ben, haydaaaa daha bunu yeterince buyutememistim yeni yeni uyumaya başlamistim 2. nereden çıktı şimdi diyorum , düşün artık Valla sen keyfine bak bu günlerin tadını çıkar tedavi süreçlerine başla ama asla stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?