R Rainclara Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 7 0 1 34 26 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Rainclara #1 Bebeğim karnımda hayatını kaybetti nedenini öğrenemedim yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum benimle ayni şeyleri yaşayan varmi
Bebeğim karnımda hayatını kaybetti nedenini öğrenemedim yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum benimle ayni şeyleri yaşayan varmi
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.881 1.309 333 64 3 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Rainclara #2 Rainclara .!.: Bebeğim karnımda hayatını kaybetti nedenini öğrenemedim yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum benimle ayni şeyleri yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... merhabalar : bu durumun arastırılması gerekır ( rahıme aıt sebepler , bebege aıt sebepler, genetık sebepler, enfeksıyonlar ...) Bu sonuclara gore alınması gereken tedbırler acıga cıkarılmalıdır. Bol sanslar dılerım.
Rainclara .!.: Bebeğim karnımda hayatını kaybetti nedenini öğrenemedim yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum benimle ayni şeyleri yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... merhabalar : bu durumun arastırılması gerekır ( rahıme aıt sebepler , bebege aıt sebepler, genetık sebepler, enfeksıyonlar ...) Bu sonuclara gore alınması gereken tedbırler acıga cıkarılmalıdır. Bol sanslar dılerım.