Gebe kalamayanlar buraya.....

bende özledimm cnmm.ne zamandır ağız tadıyla sohbet edemiozzz.iyiyim cnm sen nasılsınn

bende iyiyim çok şükür canım..işe başlayacaktım son anda vazgeçtim tedavimden bahsettim bazen hastaneye falan gidiyorum dedim adam malak gibi suratıma baktı o konuda esnek davranamam diyince ben esnek davrandım:) girmedim işe eşim tedavine bak işi boşver diyo ama evde sıkıldım bu aralar..
sen neler yapıyosun canım okul falan kafanı dağıtıyordur iyi yaptın okula gitmekle..

ALLAH razı olsun.. ALLAH kabul etsin canım..

Son düzenleme:

bende keşke bi kursa yazılsaydım dedimm nakış past spor gibi.okul sınavları çok stresliii.çokta memnun değilim ama hiç yoktan iyi ama.en azından kaynanamdan kurtuldumm

bende keşke bi kursa yazılsaydım dedimm nakış past spor gibi.okul sınavları çok stresliii.çokta memnun değilim ama hiç yoktan iyi ama.en azından kaynanamdan kurtuldumm

ben kursa yazılmak için gittim hiç boş yer yok sadece el işlerinde var ama ben el işi biliyorum zaten spor-kuaför-cilt bakım falan istedim hepsi dolu..

benim jeton düşmedi:))msn yazışıyoduk eskiden onumu diyosun canım eski topikteyken msn almıştın benden bi ara görüştük ama daha önce tanışıklığımız yok canımın içi..

kızz bende zaten tanıştık demiomkii.biz kızlarla hep msnden fotolarımıza baktıkk.acaba senledemii fotolarıı gösterdik die düşündüm ama seni hatırlayamadımm onu diyorummm

kızz bende zaten tanıştık demiomkii.biz kızlarla hep msnden fotolarımıza baktıkk.acaba senledemii fotolarıı gösterdik die düşündüm ama seni hatırlayamadımm onu diyorummm

:))))yanında olsam kafama terlik fırlatırdın eminim çünkü ben bile anlamadığım için kendime sinir oldum yok meleğim ben seni görmedim sende beni ama istersen bi ara atıyım pc resim msn gösteririm kendimi siye olurmu bacım alıcı gözüyle bak ama ederi varmı

kızlar bu aralar patik örüyorum ayağı üşüyen varmı gönderiyim giyin..
bide bebek konversleri yaptım hamile arkadaş akraba herkese hediye ettim bayıldılar..

yok cnm nieee terlik fırlatımm
msne gelde bakışalım ozmnnn olurmuuu

tamam canım pc resmim yok tlf var pc atınca msn koyımda bak bende sana bakarım..
bebek konversi diye yaz nette açıklamalı var canım bende netten aldım yaptım ama ayakkabı şeklinde yaptım bazıları gelişi güzel yapmış oyalıyo ama çok tatlı oldu resim koymayı bilmiyorum buraya bilsem şimdi paylaşırdım burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…