- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.021
bende özledimm cnmm.ne zamandır ağız tadıyla sohbet edemiozzz.iyiyim cnm sen nasılsınn
zirveeeeeeeee cnm ben seni merak ediom daha önce görmüşmüyüdmmm kzz
esracım nasılsın canım ben bugün 100 ihlas 100 de salavat okudum eklermisin canım birde leyliko diye bi arkadaşımız var gün sayıyo aşılama yaptırdı onuda dua edileceklere eklersen çok sevinirim canım
bende iyiyim çok şükür canım..işe başlayacaktım son anda vazgeçtim tedavimden bahsettim bazen hastaneye falan gidiyorum dedim adam malak gibi suratıma baktı o konuda esnek davranamam diyince ben esnek davrandım:) girmedim işe eşim tedavine bak işi boşver diyo ama evde sıkıldım bu aralar..
sen neler yapıyosun canım okul falan kafanı dağıtıyordur iyi yaptın okula gitmekle..
kız msnden dedimm cnmmm
bende keşke bi kursa yazılsaydım dedimm nakış past spor gibi.okul sınavları çok stresliii.çokta memnun değilim ama hiç yoktan iyi ama.en azından kaynanamdan kurtuldumm
benim jeton düşmedi:))msn yazışıyoduk eskiden onumu diyosun canım eski topikteyken msn almıştın benden bi ara görüştük ama daha önce tanışıklığımız yok canımın içi..
kızz bende zaten tanıştık demiomkii.biz kızlarla hep msnden fotolarımıza baktıkk.acaba senledemii fotolarıı gösterdik die düşündüm ama seni hatırlayamadımm onu diyorummm
yok cnm nieee terlik fırlatımm
msne gelde bakışalım ozmnnn olurmuuu
yokk kız burda paylaşma.msne girdiğin zamn hber ver bende girerim bakışırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?