Gebe kalamayanlar buraya.....

etmezmi teyzesi inanki her daim sizinle dualarımızz ayy sorma kuzu benimde midem bulanıyo basım dönüyoo çubuk krakerle ayaktayım desem yeridir tatlıyı cok severdim ama simdi bi dilim yiyince fena oluyom hep tuzlu ve ekşi seler yemek istiyorum teyzosu inşalah rabbim sizede nasip etsin hayırlı evlatlar inşallahhhhhhh

kızlar bu aralar patik örüyorum ayağı üşüyen varmı gönderiyim giyin..
bide bebek konversleri yaptım hamile arkadaş akraba herkese hediye ettim bayıldılar..

bizde üşüyoz teyzesiiiiiii
ayyy bende bayılırım ama hiç anlamam böle örgü işinden canım benim ellerine saglıkkkk

kuzuum sağol canım benimde çok ağrım olmuştu bugün test yaptım ama negatif çok mutsuzuuum

ah canım benim nolur üzülme kac gün var daha adetine bak belki gec döllenme felan olabilir canım hemen karamasar olma inanki benim ilk gebeligimde hemen belli olmamıştı ama bunda 3 gün önce evde yaptıgım testte ögrendim çok şükür inanki bende her ay aglıyodum adet olunca rabbimden hayırlısını istedim sonra ve doktora gitmeye karar verdim gittim çok şükür yumurtam tembelmiş klomen verdi ve ben bu ay melegime kavustum asla ümitsiz olmayın canım inşallah rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder sizinde o güzel yüzünüzü güldürür...

günaydın melike nasılsınız bebişin rahat duruyor mu?

tesekkürler canım benim iyiyiz çok sükür teyzesi yegeniniz yaramaz midemi bulandırıyo basımı döndürüyo beni şimdiden ayakta uyutuyo desem daha dogru olur
ama ben şikayetci deilim kuzum yeterki saglıcakla gelsin inşallahh rabbim sizede nasip etsin hayırlsıyla hayırlı evlatlar bitanem benimm inanınki dualarım hep sizinlee

Son düzenleme:
tunaydın herkeseeeeeee
ya kızlar ben cok yorgunum vede cok moralım bozuk
kullandıgım hap benım adetımı bır turlu kesmedı
bugun aradım merkezı muayene gelın lutfen bakalım dediler
ınş bırsey yoktur cunku bnde sorun yoktu ((((
evımıde topladım bıttı gıbı bırsey
ne olursunuz dua edınnnnn

ZELALCA sen bana duada bın tane yazdırmıstın yuz tane okudum demıssın??

CANIM 1000+ 100 OKUDUM esracım senin tedavin nasıl gidiyor canım benim cumaya belli olcak herşey RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN bebişlerimizi biran önce göndersin inş. umutlu kaç gündür yok bakıyom göremiyom canım neden kanaman var ben seni tüpe başladın sanıyodum geçmiş olsun canım(

Son düzenleme:
ben tup tedavısındeyım zaten canım
tup bebege adetın3. gunu dogum kontol hapylan basladım
9. gune kadar hep lekelenmem devam edınce aramıstım normal demıslerdı 2 3 gun daha surerse gene ara bızı dedıler aradım gelın bır bakalım dedıler bugunde....bazı bunyelerde bu kadar lekelenmeler normal oluyormus ama ben cok endıselendım
ınş sorun cıkmaz yarın sabahtan gıdecegım bakalım ne olacak.........

dua ıcınde allh razı olsun hakkını helal et.umutlunun ısı vardır o yuzden gıremıordur.ben bugunlerde fazla gıremıorum
lısteyı o yuzden sıze emanet edıorum okudugunuz zamn adınızın yanına sayıyı ekleyın

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500+200=700
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400+200
jelli__500
hurrem__300
zelalca_1000+100
aytası__25
___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

inş. yarın güzel haberlerle dönersin canım tedavin hayırlı olsun allah emeklerini boş çevirmesin dualarımızı kabul etsin aminnnnn canım yazdım ama geçmişe bakmamışsın galiba arkadaşımız leylikoyuda eklerseniz sevinirim oda gün sayıyor aşılama oldu allah yar ve yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
rabbim emeklerimizi boş çevirmesin

Son düzenleme:

kolay gelsin canimm. INSALLAH yeni evin sana ugurlu gelir canimm bebsilerin olurr.
benimde adetim hic kesilmemisti. yani cook olmuyordum ama ara sira kanamam geliyorduu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…