- Emoji Skoru
- 635
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.421
kızlarr hepinize iyi gecelerrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler tatlımkızlarr hepinize iyi gecelerrrrr
Bazen bende yapıyorum onuyürüyrn merdivende hep 1 basamak yukarda duruyorum 2 dakikalığınada olsa bana zevk veriyor yukardan bakmak:))
Bazen bende yapıyorum onu![]()
seninkide iyiymiş valla.
yok bizimki cesaret edemez ona küserim diye korkar
kapıya işaret koymuyor yi her ay ölçüm yapcam uzadın mı diye bakcam diye bizimki bi ara ona takmıştı:)amaaan kız boşverin beee allah a şükür elimiz kolumuz sağlam ben bazen diyorum biraz daha uzun olsaydım diye sonra tövbe çekiyorum şükür ki sağlıklıyız eksiğimiz yok tek eksiğimizde boydan olsun beeeeYok ben alıştım artk taktığı için bişeye kurtulamıyorum elinden :))) napayım bu kadar var herşey ortada yani :))
Cok erken tatlım dahaKizlar adete 11 gun kala hamilelik belirtileri olur mu yaa
Umut dünyasi iste canimCok erken tatlım daha
Gercegi de olacak tatlım bir hafta bekle heleUmut dünyasi iste canim
Ins yaa canim hayirlisiylaGercegi de olacak tatlım bir hafta bekle hele
kapıya işaret koymuyor yi her ay ölçüm yapcam uzadın mı diye bakcam diye bizimki bi ara ona takmıştı:)amaaan kız boşverin beee allah a şükür elimiz kolumuz sağlam ben bazen diyorum biraz daha uzun olsaydım diye sonra tövbe çekiyorum şükür ki sağlıklıyız eksiğimiz yok tek eksiğimizde boydan olsun beeee![]()
Aman maşallahAynen yaa bende TV'de falan engelli biri gördüm mü fena oluyorum şükrediyorum elhamdülillah. Hem zaten benmki de uzun olsaydın aşık olmazdım diyo o niyeymiş dedm e ben seni böyle seviyorum da ondan hem seni beğenen beğenmiş işte diyo minik karım küçük karım deyip duruyo![]()
Kizlar sabah uyanan su an olan goren bi inceleyip fikir versin bu arada 21 haftalik demisler Allah Allah Eki Görüntüle 1353360
Kizlar sabah uyanan su an olan goren bi inceleyip fikir versin bu arada 21 haftalik demisler Allah Allah Eki Görüntüle 1353360
Evet tatlım simdi buna gore benim genetikte sorun yok mu demek oluyor buAnne karnından sıvı alıyolar ya o sonuç değil mi bu? Amniyon falan?
Evet tatlım simdi buna gore benim genetikte sorun yok mu demek oluyor bu