- Emoji Skoru
- 448
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.401
inşallah çoook güzel ve hayırlı haberler alırsın canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşallah.ve iyi düşün başlarken ki sonuda iyi olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çoook güzel ve hayırlı haberler alırsın canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşallah.ve iyi düşün başlarken ki sonuda iyi olsun inşallah
Cok fark yok aramizda Esime kilo aldin diyorum amaaaaan dert ettiğin seye bak diyobn de 58 kiloyum 1.60 boyum:)
desene klasik türk kadınıyız:)))bn de 58 kiloyum 1.60 boyum:)
1.60 diyom bazen ama gerçek baskakız benim boyumda aynı:))
ben de 2 kio verdim diye herkes zayıfladın diyor:)))Cok fark yok aramizda Esime kilo aldin diyorum amaaaaan dert ettiğin seye bak diyo![]()
ooooh eş böyle dedikten sonra gerisinin ne önemi varkiCok fark yok aramizda Esime kilo aldin diyorum amaaaaan dert ettiğin seye bak diyo![]()
ewt standart tip:))desene klasik türk kadınıyız:)))
Cok fark yok aramizda Esime kilo aldin diyorum amaaaaan dert ettiğin seye bak diyo![]()
hahahaaaa çok güldüm yaa aynı durum bendede var çünkü benim eşim 1,87 o soruyo bazen senin boyun kaçtı diye ona bile doğruyu söyleyemiyorum durum o kadar vahim:)))1.60 diyom bazen ama gerçek baska![]()
Olmaz olmaz :)Hımm olabilir canm doğru. Inşaallah benmde şaşmaz o zaman
hahahaaaa çok güldüm yaa aynı durum bendede var çünkü benim eşim 1,87 o soruyo bazen senin boyun kaçtı diye ona bile doğruyu söyleyemiyorum durum o kadar vahim:)))
Sağol canım insallaaaaahinşallah çoook güzel ve hayırlı haberler alırsın canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşallah.ve iyi düşün başlarken ki sonuda iyi olsun inşallah
Benimki 1.84 topuklu giyince bakıyorum oh be diyorum gozlerine kafami kaldirmadan bakabiliyorumhahahaaaa çok güldüm yaa aynı durum bendede var çünkü benim eşim 1,87 o soruyo bazen senin boyun kaçtı diye ona bile doğruyu söyleyemiyorum durum o kadar vahim:)))
heeheh bn de uyduruyom kocam sorunca arada 10cm fark var:)hahahaaaa çok güldüm yaa aynı durum bendede var çünkü benim eşim 1,87 o soruyo bazen senin boyun kaçtı diye ona bile doğruyu söyleyemiyorum durum o kadar vahim:)))
iyi ki topuklular var zaten:))Benimki 1.84 topuklu giyince bakıyorum oh be diyorum gozlerine kafami kaldirmadan bakabiliyorum![]()
Inşallah güzel şeyler diyecek tatlim biz hep yanindayiz
iyi ki topuklular var zaten:))
Seninki gene sadece soruyo benmki ölçmeye kalkıyo kaçıyorumçünkü benm eşimde 1.80 :)))
Seviyorum sizi muckkkk :)Inşallah güzel şeyler diyecek tatlim biz hep yanindayiz![]()