• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar hele bakın bu ay ki aksiyon planımi açıklıyorum bu planda emeği geçen @ulkuu ve bebeem bebeem in katkıları için teşekkür ederim
kocacim pazartesi salı test yaptıracak çarşamba günü bn yeni bir dr a o da urologa gidecek ve bakalım bu ay ki yeni dr lar bize neler neler diyecek :)
inşallah çoook güzel ve hayırlı haberler alırsın canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşallah.ve iyi düşün başlarken ki sonuda iyi olsun inşallah

Kızlar hele bakın bu ay ki aksiyon planımi açıklıyorum bu planda emeği geçen @ulkuu ve bebeem bebeem in katkıları için teşekkür ederim
kocacim pazartesi salı test yaptıracak çarşamba günü bn yeni bir dr a o da urologa gidecek ve bakalım bu ay ki yeni dr lar bize neler neler diyecek :)

Ne demiştik yeni doktor yeni heyecan ;) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah ablacım. Umarım bu doktor derdine derman olur daha fazla uğraşmazsın...

hahahaaaa çok güldüm yaa aynı durum bendede var çünkü benim eşim 1,87 o soruyo bazen senin boyun kaçtı diye ona bile doğruyu söyleyemiyorum durum o kadar vahim:)))

Seninki gene sadece soruyo benmki ölçmeye kalkıyo kaçıyorum :KK70: çünkü benm eşimde 1.80 :)))

hahahaaaa çok güldüm yaa aynı durum bendede var çünkü benim eşim 1,87 o soruyo bazen senin boyun kaçtı diye ona bile doğruyu söyleyemiyorum durum o kadar vahim:)))
Benimki 1.84 topuklu giyince bakıyorum oh be diyorum gozlerine kafami kaldirmadan bakabiliyorum :rolleyes:

Inşallah güzel şeyler diyecek tatlim biz hep yanindayiz :KK19:

Back
X