- Emoji Skoru
- 1.925
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.961
çıkar çıkar yeterki isteyelimm istemesini bilelimm..hadi inşallah bu ay çıksın artık saklandığı yerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkar çıkar yeterki isteyelimm istemesini bilelimm..hadi inşallah bu ay çıksın artık saklandığı yerden
Bn kayınbabamı kaynanamdn dha ck sevrm. Bn ilk tartsmamzda sogudm ztn ondn ndada asla ısınamdmeli uzun mu eltinin... kaynananda ne öyle dicem ama bizmkide çok alıngandır bazıkonularda.. ama bazı yerdedeçok iyidir.. ama o kadar tartışmadan kırgınlıkdan sonra ben hiçbirşeyi göremiyorum. soguyo insan.. kayınbabamı severim eşittir her zaman.. eltide bilmiyorum gelince ne olacak.. ama zor onu biliyorum![]()
aynen öyle oluyo canım.. soğuduktan sonra insanın içi buz gibi oluyo ateşlede yaksan ısınamıyor.. ki sen sana yapılanı biliyosun ben bana..Bn kayınbabamı kaynanamdn dha ck sevrm. Bn ilk tartsmamzda sogudm ztn ondn ndada asla ısınamdm
hoşgeldinn tatlımm niye astın yüznüüKızlaaaar(
hoşgeldinn tatlımm niye astın yüznüü
Aynen amabk bna buaralr haksz uere suclamlr yptı dun aksm kızı aradı esyle kavga etmslr artk esi dovdumu nptı dun aksm apar topar oraya gttilrk kndsi kasınan kadını dövcn demesni bliodu. Kızı bi kavga etse esyle delirioaynen öyle oluyo canım.. soğuduktan sonra insanın içi buz gibi oluyo ateşlede yaksan ısınamıyor.. ki sen sana yapılanı biliyosun ben bana..![]()
ayy bendeki dönemleri geçiyosun sende geçen bende öyleydim.. adet olmuşmuydun tatlım bu ara.. bende uyumak istiyorum nedense halsizim.. sinirliyimm mutsuzum.. gel bana kahve içelim..Hoş buldum canm. Ne bileyim yaa hiiç halim yok uyuyamadım pek uykum var kafam gidiyo geriye doğru oturduğum yerde. Bide ablamdayım yeğenim çok yoruyo :)) gözlerim gidiyo vala hiç takatim yok bacaklarım ağrıyo ve en önemlisi çok mutsuzum![]()
canım onların bi kızları var zaten gün aşırı araşır buluşurlar hiç boş olmazlar.. bizleride sanki inek doğurdu tövbe yarabbim.. bizde ana kuzusuyuz.. hiç ykışıyor mu allah aşkına gerçekten el kapısı çok zor bir imtihannAynen amabk bna buaralr haksz uere suclamlr yptı dun aksm kızı aradı esyle kavga etmslr artk esi dovdumu nptı dun aksm apar topar oraya gttilrk kndsi kasınan kadını dövcn demesni bliodu. Kızı bi kavga etse esyle delirio
ayy bendeki dönemleri geçiyosun sende geçen bende öyleydim.. adet olmuşmuydun tatlım bu ara.. bende uyumak istiyorum nedense halsizim.. sinirliyimm mutsuzum.. gel bana kahve içelim..![]()
bn bi kerede yazın fatih sultan mehmethan macunu yaptırdım ondan sonrada her ay zaten keçiboynuzu işte ballı macunlar yapıyozBzde küre baslycz bakalm. Aktarcı oönerdiama fayda edr insallah.
Aynen hergn saatlrce knusuolr hrgn. Kızı uzak bze. İstanbulda. Gecn bktm yuksk sesle knsuo bu bzi anlatıo eltmle kızına dnledm bnde brz baya dertlymş kadın.canım onların bi kızları var zaten gün aşırı araşır buluşurlar hiç boş olmazlar.. bizleride sanki inek doğurdu tövbe yarabbim.. bizde ana kuzusuyuz.. hiç ykışıyor mu allah aşkına gerçekten el kapısı çok zor bir imtihann![]()
geleceğim dee böreklr açayımm kız snaaa hayırdır canım benim noldu... stres yapma kendine belki meleğin tutunmuştur annesi sanaaAh kuzum benm Sağol keşke gelebilsem kafam dağılır ne iyi olurduBAT yarın işte bekliyorum sinirle. Eşimle de kötüyüz ondan pek iyi değilim
![]()
ahh kızlar sizle aynı dertleri yaşıyorum kaynana elti konusuna hiç girmesem iyi onlar bi kenarda kalsın diyorum ama olmuyo bnd uzak duruyorum hepsinden boşverin en iyisiAynen amabk bna buaralr haksz uere suclamlr yptı dun aksm kızı aradı esyle kavga etmslr artk esi dovdumu nptı dun aksm apar topar oraya gttilrk kndsi kasınan kadını dövcn demesni bliodu. Kızı bi kavga etse esyle delirio
Bzmde keciboynuzu soguk press arı sutu poleni caksır otu bde bse dha dedi onla bi karısm hazırlayıvrdibn bi kerede yazın fatih sultan mehmethan macunu yaptırdım ondan sonrada her ay zaten keçiboynuzu işte ballı macunlar yapıyoz
amannnn boşver duymucan onları asıl kendimize takarak ediyoruz başlı başına stres yaptırıyorlar insana bunlar..Aynen hergn saatlrce knusuolr hrgn. Kızı uzak bze. İstanbulda. Gecn bktm yuksk sesle knsuo bu bzi anlatıo eltmle kızına dnledm bnde brz baya dertlymş kadın.
Belki ayrısndr sn bn altlı üstlym illa sesini duyuorm o ble bni delirtioahh kızlar sizle aynı dertleri yaşıyorum kaynana elti konusuna hiç girmesem iyi onlar bi kenarda kalsın diyorum ama olmuyo bnd uzak duruyorum hepsinden boşverin en iyisi
çakşiri ev kaynatıp içiriyorum aklına ne geliyosa yapıyoz bakalım sonumuz ne olacak hayırlısıBzmde keciboynuzu soguk press arı sutu poleni caksır otu bde bse dha dedi onla bi karısm hazırlayıvrdi
allahtan bizim aramızda 1 sokak var ben hepsinden uzak duruyorum komşularımla daha çok görüşüyorum yaniBelki ayrısndr sn bn altlı üstlym illa sesini duyuorm o ble bni delirtio
Bn ztn 1senedr yavrumn acısyla ölüorm yanıorm dha bnm üzerme gliolr asaki torununun kolu kırıldı öle bi aglıo ki kaynanam snki cock kacncı kattn dusms gbi kc gn onun etkisndn ckamams bnm yavrm gtti kmse nlamdıamannnn boşver duymucan onları asıl kendimize takarak ediyoruz başlı başına stres yaptırıyorlar insana bunlar..